River-flyt sendte Simen til Tallinn

Simen Lie måtte virkelig på med arbeidshanskene, og vasket til slutt fram vinnerhender på bestilling da kommunemesteren i Aurskog-Høland skulle kåres.  Gliden sendte læreren til Norgesfinalen. 

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Feltet i Aurskog-Høland samlet 23 spillere, der Simen Lie lignet alt annet enn en sikker vinner ut fra startblokkene ved onlinefilten. 31-åringen jobbet seg gjennom fredags-tacoen, mens han samtidig måtte se chipsene bli stadig færre på duken foran han. Da fredagskosen var slukt, var det på med arbeidshanskene. Til slutt var det dagen, da pokergudene belønnet sine hardarbeidende troende med flyt da det det sto om tittel, heder, ære og en pokertur til Tallinn.

– Jeg fikk veldig mye dårlige kort i starten, og når jeg først kunne syne en flop traff jeg aldri. Etter en times spill var jeg ganske short, og hadde godtatt at det ikke var dagen i dag. Jeg pushet i det jeg fikk en ok hånd. Det endte med at jeg doblet, og at jeg var klar for holde ut litt til.  Jeg har vel aldri hatt mer flaks på river enn i denne turneringen. Jeg begynte å få en del gode kort, men traff aldri ordentlig bra. Jeg måtte bare satse etter å ha investert mye i de ulike pottene, og riveren reddet meg en tre-fire ganger. Plutselig var jeg i toppen. Jeg lå langt bak en periode, men dro ut en flush på river. Da snudde det. Vinnerhånda ble AK suited. Jeg pushet før flop, da fikk jeg syn av A2 suited. Jeg endte opp med tress i konger, forteller Aurskog-Hølands representant i Norgesfinalen, Simen Lie.

Les mer: Reidar spikret Tallinn-finalen

Gleder seg til Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Den gifte småbarnsfaren vant sin andre lokale pokertittel på kort tid, og kan virkelig kalle seg for beste pokerspiller i Aurskog-Høland.

-Det er veldig moro å kunne titulere seg som Aurskog-Høland-mester, ettersom jeg rett før jul også vant Aurskog-hølandmesterskapet i livepoker også. Eller rettere sagt, jeg delte med en annen, så det ble to vinnere den dagen. Nå endte jeg på topp alene. Det er alltid kjentfolk når det spilles poker i Aurskog-Høland. Vi er en gjeng på 20-30 spillere. Jeg kunne ikke plassere alle bak de ulike nicknamene, men noen visste jeg hvem var. Det er alltid moro å vinne over kjentfolk, sier Lie, som har løping og poker som sine hobbier.

Lidenskapen, ved siden av kona, heter Vålerenga og Tottenham. Nå ser han frem til en stor pokerturnering i Tallinn til høsten.

-Tur til Tallinn og Norgesfinalen er veldig moro. Jeg har alltid ønsket å spille en større liveturnening i utlandet, men det har aldri passet seg. Jeg håper det passer bedre denne gangen, sier kommunemester og finalist Simen Lie.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker går inn i turneringsdag 4 søndag 9. januar, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Jeg spilte kommunepoker i fjor også. Da gikk det veldig dårlig og jeg røyk tidlig. Jeg følger Coolbet på Twitter, så jeg har lest om kommunepoker der. Jeg var ikke klar over at det var Aurskog-Høland sin tur, før det ble nevnt på Aurskog-Høland poker sin chatgruppe, avslutter Simen Lie.

Les mer: Takket for tipset – vant pokertur til Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *