I kveld kan du bli kommunemester i Smøla

Smøla får kommunemester nummer 23 i Møre og Romsdal under kveldens turnering i Kommunepoker for lave 10 euro klokken 20.00 i Coolbets pokerklient. 

Smøla kronet under sesong 2 Espen Holberg(bildet) som sin første Kommunemester noensinne. Den vesle øy-kommunen nord for Kristiansund, maktet ikke samle sammen et felt i sesong 3. Helt til noen ivrige poker-sjeler kontaktet arrangøren Coolbet og spurte pent om å få en ny sjanse. Spillselskapet bak Norges største pokerturnering svarte selvsagt med et ja, og dermed er torsdag 16. januar dedikert til å krone pokerkongen av Smøla.

Det blir kommunemester nummer 23 i Møre og Romsdal, der kun tre kommuner ikke maktet å få sine kommunepoker-turneringer av gårde. Som kjent må det være minimum 3 spillere kjøpt inn til oppstart klokken 20.00

Dermed har du en second chance for lave 10 euro i Kommunepoker Smøla i kveld klokken 20.oo

Husk du har fire sjanser til å spille om en kommunemester-tittel.

-Du kan spille i den kommunen du er født/oppvokst

-Du kan spille i den kommunen du bor

-Du kan spille i den kommunen du jobber

-Du kan spille i den kommunen du er medlem av det lokale idrettslaget.

Les mer: Er dere klare Troms og Finnmark? 

Alle 23 kommunemestere møtes i fylkesfinalen for Møre og Romsdal søndag 19. januar klokken 20.00. Der ligger en fylkesmestertittel og et sete til Norgesfinalen i Tallinn i potten. Ved siden av å spille om tittelen Norges beste pokerspiller live i Tallinn får fylkesmesteren også med seg ei Coolbet Open-pakke.

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Sesong 3 av Kommunepoker er i gang med fylke nummer 4 i Troms og Finnmark. Før det braker løs i Nordland 28. januar. I tillegg har Smøla i Møre og Romsdal fått en second chance i kveld 16. januar. […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *