Nes får sin første kommunemester i poker

Nes spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker. I kveld får Hallingdal-innbyggerne sin første kommunemester i poker. 

Kommunepoker-ambassadør Stian Smestad ser fram til å ha den lokale pokertittelen i spill. Det er en økende interesse for poker i både Nes og de øvrige kommunene i Hallingdalen.

– Jeg synes Kommunepoker-konseptet er artig. Det får med bredden i samfunnet.
Det gir folk som ikke spiller poker veldig ofte, muligheten til å få en tittel for en billig penge.
Mange føler seg ikke helt komfortable med å spille live. Kanskje de ikke er sikre på alle regler, og er redd for å gjøre feil. Her kan de slappe av i sofaen med pc`n på fanget, og prøve seg mot venner og bekjente i sin egen kommune, sier kommunepoker-ambassadør Stian Smestad.

Første kommunemester i poker

Han spilte som Nes heller ikke sesong 1 av Kommunepoker. I kveld skal den første kommunemester i poker kåres i Nes kommune. Flere lokale poker- konger eller dronninger skal kåres langs hele Hallingdalen.
– Her i Hallingdal er interessen for poker økende. Det dukker stadig opp nye fjes på pokerkveldene, og det er det som er så hyggelig. Vi er vel rundt 80 spillere som er medlem av Hallingpoker for øyeblikket, og det er plass til mange flere, sier Smestad videre.
Selv er han en erfaren pokerspiller, som i kveld starter titteljakten i Nes kommune. En jakt som sender alle lokale kommunemestere til fylkesfinalen 26. mai. Fylkesvinneren for Buskerud møter de andre fylkesvinnerne til Norgesfinalen i Tallinn i november.
– Det har blitt litt mindre spilling de siste 4 årene grunnet familieforøkelser, men jeg har fått med meg NM både i Norge og senest Dublin i april. I tillegg blir det spill med venner rundt en gang i uka. NM i Dublin ble ikke et plussprosjekt i år økonomisk sett, men stemningen og det å treffe pokervenner igjen gjør det verdt det uansett. Nå blir neste mål NM i Stokke, så satser på direkte revansje der, avslutter Kommunepoker-ambassadør Stian Smestad.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *