Atle Stenseth vant NM i yrkespoker

Atle Stenseth ble først Norges beste pokerspiller innen bygg- og anlegg-bransjen, før 52-åringen kammet hjem hele NM i yrkespoker. 
52-åringen fra Hof i Vestfold og Telemark skulle egentlig spille en annen online-turnering, da han ble tipset om Yrkespoker-NM i Coolbets pokerklient. Dermed startet han på veien mot NM-tittelen.
-Jeg skulle spille en annen turnering søndagen det var kvalifisering. Jeg visste ikke om denne turneringen, men min gode pokerkompis Børre Ludvigsen sa at vi måtte spille denne som «nr 2» turnering. Jeg fant den som passet meg best, Bygg og Anlegg. Jeg ble overrasket over at jeg tok den hjem, men visste ikke da hva seieren kunne gi meg. Jeg leste meg opp på Yrkes-NM, og så da at jeg var kvalifisert til neste søndags finalerunde, innleder Atle Stenseth

Atle Stenseth Norgesmester

Alenefaren hadde god glid, da tittelen ble sikret i Bygg- og anleggsbransjen. Der møtte han bransjekolleger fra hele Norge. I selve yrkes-NM var det berg- og dalbane til Stenseth landet fjellstøtt på finalebordet. Da var kursen stø mot NM-tittelen, som gir en Coolbet Open-pakke til den populære turneringen i Tallinn. Der er reise, opphold og innkjøp i main event betalt av arrangøren Coolbet.

-Det var bare ukjente nick i kvalifiseringen. På finalerunden kom jeg på finalebord med Dagfinn Stokkenes som jeg slo ut på 4. plass.  Der var det berg og dalbane. Jeg startet finalerunden veldig bra og bygget med litt opp, og satt lenge og bare kastet da kortene ikke kom. Spesielt i «midt-spillet», da det er mange med lite og mye all-inn spill. Jeg mistet mye på et KK-par med tre hjerter og et ess i flopp. Når det var 13-14 spillere igjen, var jeg helt sist og ventet på riktig anledning. Det kom tre hender på rad som var mer enn spillbare, og jeg jobbet meg opp til en 4. plass. Da var det bare å konsentrere seg om å komme inn på finalebordet. Der var jeg tålmodig og det gikk min vei, forteller yrkesnorgesmester Atle Stenseth.
Han spiller mye poker på klubb- og hobbynivå. Under Covid-19 har det naturlig nok blitt klart mest online, men Stenseth håper det åpner seg livespill-muligheter snart i et stadig mer åpnere norsk samfunn.
-Jeg spiller en del poker. Både live og nå på nett. Jeg har vært med på 4 NM på norsk jord. 2 på Gardermoen og 2 på Brunstad. Beste plassering er 122. plass i Main nå sist på Brunstad. Det også var gøy. Jeg vil nevne mine Pokerklubber: Hvittingfoss Kort Klubb, Gullaug Poker i Lier, AK-Poker på Lierskogen, Fredagsligaen i Kobbervikdalen og Lier Kosepoker. Jeg er så glad for alle fine flotte mennesker jeg har møtt i pokermiljøet. Vi er en flott gjeng, skryter Stenseth.
Med interesse for revy, kan det tenkes 52-åringen får trimmet pokerfjeset godt mellom slagene ved pokerfilten.
-Jeg er aktiv med golf, revy, og er Strømsgodset-supporter på fritida. Ellers blir det mye poker. Gjerne 4 – 5 kvelder i uka. Jeg håper det blir NM 2020 på Brunstad, som er mitt hovedmål i år. Ellers gleder jeg meg til å spille live igjen, men det skjer når det skjer, avslutter Norgesmester i Yrkespoker, Atle Stenseth.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *