Hard kamp om Karmøy-pokertronen

Kommunepoker-ambassadør John Gunnar Haukaas lover at den regjerende kommunemester skal få kjørt seg i kamp om Karmøy-pokertronen.

Karmøy var 1 av 10 Rogalands-kommuner med tittelen i spill under sesong 1 av Kommunepoker. Et felt på 12 spillere kjempet om å bli kommunemester, der Håkon Våga inntok Karmøy-pokertronen og vant billett til fylkesfinalen.

Kommunepoker-ambassadør John Gunnar Haukaas spilte ikke sesong 1, men lover røff kamp om den prestisjefulle tittelen søndag klokka 20.

-Jeg har ikke spilt poker aktivt i mer enn 5-6 år, men spiller nå poker et par ganger i uken. Fordelt på online og live. For meg er det sosiale med pokeren veldig viktig. En god arena til å treffe venner og koble av fra hverdagens mas og fjas. Jeg mener selvsagt at poker må legaliseres i Norge, dog under kontrollerte former. Pokermiljøet på Haugalandet er meget bra og består av masse flotte mennesker som liker å møtes for å spille poker og prate. Håkon Våga skal få kjørt seg søndag. Det blir en ny vinner i år, sier kommunepoker-ambassadør John Gunnar Haukaas.

Les mer: Rogalands-mesteren skal forsvare pokerbeltene

Karmøy-pokertronen

Han er Liverpool-supporter med ellers godt over gjennomsnittet utviklet interesse for sport. Offshore-arbeideren med samboeren og to ungdomer i hus, har fått øyne opp for Kommunepoker.

-Et spennende og bra konsept. Det er litt prestisje i å være best i egen kommune. Skulle en vinne, må neste steg være å slå ut de i nabokommunene. Poker interessen i området her er relativ stor vil jeg si. Selv om vi per i dag ikke har en aktiv klubb på Karmøy. Vi bør absolutt klare å få med flere enn 12 personer i år, avslutter Kommunepoker-ambassadør John Gunnar Haukaas.

Søndag spilles Kommunepoker i disse kommunene:

Stavanger, Bjerkrheim, Bokn, Egersund, Finnøy, Forsand, Gjesdal, Hå, Haugesund, Hjelmeland, Karmøy og Klepp.

Innkjøp er lave 10 euro.

Les mer: Er dere klare Rogaland? 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *