Regjerende Vennesla-kommunemester ber om motstand

Kjetil Skårdal er regjerende Vennesla-kommunemester. Søndag ønsker han seg større motstand enn i fjor. 

Vest-Agder er fylke nummer 9 som spiller om heder, ære, titler og plass i den store Norgesfinalen i Tallinn i november. Fylket i sør er nok en av de enkleste veiene til den estiske hovedstad.

Sist søndag kammet fire spillere hjem tittelen Kommunemester med totalt 65 innkjøp i feltet på de 11 kommunene som kunne åpne en turnering. Det må minimum være 3 spillere for å starte en turnering i Coolbets pokerklient innen Kommunepoker.

Under sesong 1 hadde Vennesla et felt på 5 spillere. Der kammet Kjetil Skårdal hjem tittelen. Søndag spilles det igjen om tittelen og billett til fylkesfinalen i Vennesla. Skårdal ønsker seg flere motspillere til online-filten.

– Det er alltid moro å vinne, men skulle gjerne hatt litt mer konkurranse. Jeg satser på at det blir bra oppmøte i år, og at jeg kan få litt flere utfordringer denne gangen. Pokerinteressen er ganske høy i Vennesla, og jeg vet om flere som samler seg både fredag- og lørdagskvelder for å spille poker, sier Kjetil Skårdal.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Regjerende Vennesla-kommunemester

Sirdal, Søgne og Sogndalen er de tre andre kommunene som spiller om Kommunemester-tittel søndag. De fire vinnerne supplerer finalefeltet til fylkesfinalen søndag 12.mai. Det er samme dag som Buskerud blir fylke nummer 10 ut i svært populære Kommunepoker.

For det går mot ny deltaker-rekord i Norges største pokerturnering. Dog kan det være verdt å merke seg at Vest-Agder var et av to fylker under sesong 1, der antall deltakere i fylkesfinalen var lavere enn 5.

Det gir gode odds i å gå hele veien til topps.

Den regjerende Vennesla-kommunemester melder også om rusten pokerform.

– Jeg har ikke fått spilt så altfor mye siden sist, og jeg var ikke i Dublin denne gangen heller. Jeg satser på at det blir min tur i år til å gå hele veien i fylkesfinalen, avslutter Kjetil Skårdal.

Alle kommunemestere samles til fylkesfinalen, som er gratis å spille. Innkjøpet i kommunepoker er lavt, og du kan i tillegg få en samsvarende oddsbonus som innkjøp, om du registrerer deg før søndag klokka 12.

Alle fylkesmestere går til Norgesfinalen i Tallinn i november. Det venter en pokal og ei Coolbet Open-pakke, som gir gratis tur til og opphold i den estiske hovedstad. I tillegg får alle fylkesmestere innkjøp i Coolbet Open.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5 000 kroner

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *