Spår hard konkurranse om Søndre Land-tittel

Kommunepokerambassadør Ole Andre Grimsrud tror regjerende kommunemester Roger Sagstuen skal få tøffere kamp om Søndre Land-tittel i poker i kveld. 
For lave 10 euro kan du kjempe om 1 av 13 Kommunemester-titler i Oppland i kveld klokka 20. En tittel gir et sete i fylkesfinalen for Oppland. Fylkesmesteren skal spille Norgesfinalen i Tallinn live i november. Der er opphold og reise betalt sammen med innkjøp i Coolbet Open.
Norges største pokerturnering har stor verdi over seg i Oppland.
33-åringen Grimsrund spilte om Søndre Land-tittel under sesong 1 av Kommunepoker. Da så det 13 spiller store feltet Roger Sagstuen ble kommunemester. Forøvrig kun 1 av 3 kronede pokerkonger i Oppland, som alle spilte om fylkestittelen.
Der kom Sagstuen til kort. Det tror Kommunepoker-ambassadør Grimsrud også skjer i jakten på å forsvare tittelen fra i fjor.
-Interessen for poker er stor i Søndre Land og Oppland. Kommunepoker er ett bra tiltak for å få lokale til å møtes om en tittel på nett. Roger Sagstuen får det tøffere i kveld, slår Ole Andre Grimsrud fast.

Søndre Land-tittel i spill

Første del av Oppland ble spilt sist søndag, der 3 av de 13 første kommunene fikk sin mester. I kveld skal de 13 siste Oppland-kommunene i spill. I tillegg til Søndre Land-tittel er det mulig å bli kommunemester i Østre Slidre, Østre Toten, Øyer, Ringebu, Sel, Skjåk, Sør Aurdal, Sør Fron, Våga, Vang, Vestre Slidre og Vestre Toten.

Tømrer og brannmann Grimsrud ser frem til kveldens kamp om tittelen i Søndre Land.

Jeg er veldi glad i å spille poker, og spiller poker fast i hvert fall 1 dag i uka live. Jeg skal prøve og få med meg NM i Stokke i år. Faktisk har jeg vært på alle NM i Norge, avslutter Kommunepoker-ambassadør Ole Andre Grimsrud.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *