Marius Nilsen er Færder-kommunemester

,

Marius Nilsen kan titulere seg som beste spiller og Færder-kommunemester i poker. 

2-barnsfaren kammet hjem den lokale poker-tittelen i et selskap på totalt 5 spillere. Ved siden av heder og ære sto det om en billett til fylkesfinalen søndag.

– Det var artig å vinne turneringen, og jeg gleder meg til å spille i fylkesfinalen. Det blir nok en litt større utfordring, forteller nyslått poker-konge av Færder kommune.
Han er dermed den andre kommunemesteren i Færder. Camilla Hornseth-Sortevik vant sesong 1.

Færder-kommunemester

Det var Nilsens første Kommunepoker-turnering. Med to små barn i daglig drift blir det begrenset tid til å reise rundt i større poker-selskap. NM i Stokke fikk årets Færder-kommunemester spilt i fjor. Søndag var det både silkeføre og bruk for riktig smøring for å sikre seg billett til fylkesfinalen.

– Jeg fikk mye bra kort, men spilte også mye dårlige kort med god strategi, avslutter Færder-kommunemester Marius Nilsen.
Fylkesfinalen for Vestfold spilles søndag mellom de 9 kommunemesterne. Vinneren av Fylkesfinalen får et sete i Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Ved sidan av pokal og ei Coolbet Open-pakke som dekker reise til Tallinn og opphold i den estiske hovedstad.

Samarbeid med Vi Menn

Vinneren av fylkesfinalen tar plass i Norgesfinalen i Tallinn i november. Denne spilles live, og vinneren kan titulere seg som mester i Norges største pokerturnering. Der møtes alle 18 fylkesmestere, som på veien til Tallinn får pokal og hver sin Coolbet Open-pakke i tillegg til tittel, heder og ære.

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *