Sogndal-kommunemesteren i poker heter Terje Risøy

,

Terje Hov Risøy heter årets Sogndal-kommunemester i poker. 35-åringen er dermed klar for søndagens fylkesfinale i Sogn og Fjordane. 

Risøy var i det 8-spiller tunge feltet Peder Øyre vant kommunemester-tittelen under sesong 1. Da ble det tidlig mørkt etter motflyt fra start til slutt. Søndag var det Terje Risøy sin tur til å toppe feltet på 9 spillere og kamme hjem tittel og billett til fylkesfinalen søndag 7. juli.

-Det var kjekt å dra i land seieren i kommunepokerturneringa i Sogndal, selv om det var et lite felt. Jeg ville aller helst stilt i kommunemesterskapet på Leikanger, der jeg bor, men der kom turneringa aldri i gang fordi folk ikke registrerte seg. Siden jeg jobber i Sogndal kommune, valgte jeg å heller stille der. Det blir uansett moro å spille fylkesfinalen, sier Terje Hov Risøy.

Les mer: Er dere klare Rogaland? 

Sogndal-kommunemesteren

Risøy er opprinnelig fra Nordfjordeid, men studier førte 35-åringen til Sogndal. Læreren på Kaupanger er bosatt med kone på Leikanger. I det frodige fylket, som neste år blir en del av regionen Vestlandet, er det ypperlige betingelser for en som er glad i skog, fjell og mark som friluftsmann.

Poker er en annen fritidsinteresse, som denne gang gav tittel, heder, ære og sjansen til å komme seg til Tallinn på arrangøren Coolbets regning. Alle fylkesmestere møtes der i november for å spille Norgesfinalen live.

Sogndal-kommunemesteren er et steg nærmere den estiske hovedstad.

Les mer: Kommunemester klar for NM i slots-finalen

-Jeg var ned fra 20 000 sjetonger til rundt 11-12000 tidlig. Etterpå bygde jeg gradvis oppover igjen, og fikk grei kortflyt etter hvert. Jeg hadde tatt over chipleader-rolla rett før jeg så ned på et damepar som smalt godt mot et essepar. Spilleren jeg da var oppe mot 3-betta min raise pre-flop. Før jeg 4-betta tilbake. Da synte bare motspiller meg, og jeg traff Q i flop. Jeg var selvsagt heldig, men da kom alle sjetongene på, og jeg satt plutselig med dobbelt så mange sjetonger som det resterende feltet hadde til sammen. Da ble det raskt bare meg og en Nymark som satt igjen. Jeg hadde rundt 150k mot hans 30k. Han var ivrig på å gå all in og jeg var disiplinert til å legge mange hender. Da jeg hadde venta litt, og så ned på A10 når han gikk all in for n`te gang, synte jeg. Det ble en flipp mot 7er-par, der jeg traff og tok tittelen hjem. Jeg lurer på om ikke Tone Damli og Tale Aaberge var blant deltakarane, og om denne Nymark ikke er sønn til en kollega av meg, forteller Sogndal-kommunemester Terje Hov Risøy.

Les mer: Kurt Aardal er Høyanger-kommunemester

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *