Kurt Aardal er Høyanger-kommunemester

,

Kurt Aardal kan titulere seg som ny Høyanger-kommunemester i sesong 2 av Kommunepoker. 

38-åringen endte som nummer 3 under sesong 1 av Kommunepoker, der Stig Ole Eriksen ble Høyanger-kommunemester. I år var det Aardal sin tur til å innta den lokale pokertronen. Antall spillere var det samme som under sesong 1.

-Det var utrolig kjekt å vinne. Jeg håpte på rekord fra i fjor. da det var 11 stykker med. Det endte på samme antallet i år. Jeg håper denne reisen fortsetter til siste stoppested. Jeg er nå med, så føler at muligheten definitivt er til stede, sier Høyanger-kommunemester Kurt Aardal.

Les mer: Er dere klare Rogaland?

Høyanger-kommunemester

Aardal er dermed klar for fylkesfinalen i Sogn og Fjordane søndag 7. juli klokka 20. Der møter han kommunemesterne fra Askvoll, Bremanger, Eid, Førde og Sogndal.

Fylkesmesteren i fylket som neste år blir en del av region Vestlandet, skal møte de 17 andre fylkesmesterne i Norgesfinalen i Tallinn i november. I den estiske hovedstad spilles finalen live, og alle fylkesmesterne reiser og bor gratis. I tillegg til å ha fritt innkjøp i Coolbet Open.

Aardal er Høyanger-kommunemester etter ei reise der arbeidshansker og silkeføre gikk hånd i hånd til tittel.

-Turneringa startet ikke så bra. Jeg var nede i 12 000 før jeg fikk fart på sakene med noen flusher, hus og en del sett som traff i flopp. Deretter ble kortflyten ganske grei, avslutter Høyanger-kommunemester Kurt Aardal.

Les mer: Totland historisk Bremanger-kommunemester

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *