Totland historisk Bremanger-kommunemester

,

Werner Moss Totland er tidenes første Bremanger-kommunemester. 44-åringen kan dermed forberede seg på fylkesfinalen i Sogn og Fjordane. 

Feltet i Bremanger var akkurat stort nok til å få sparket i gang en turnering om kommunemester-tittelen. Det må være 3 innkjøp klokka 20.00 for å sette i gang en turnering i Kommunepoker. Det var akkurat størrelsen på feltet i Bremanger, der Werner Moss Totland gjorde kort prosess

-Startfeltet var ikke så stort, men jeg regner med at det blir tøffere motstand i fylkesfinalen. Jeg har også bodd i Oslo i en del år men kommer fra Kalvåg i Bremanger, som er en bygd med 400 mennesker. For tiden så bor jeg nettopp i Kalvåg, og det er første gang jeg deltar i kommunepoker. Jeg gleder meg til fylkesfinalen. Det er mange dyktige spillere i Sogn og Fjordane, men jeg går for tittelen der også, sier Bremangers pokerkonge Werner M. Totland.

Les mer: Tor Arin er Askvoll-kommunemester

Bremanger-kommunemester

Turneringsmessig er NM i Stokke neste på programmet for Totland. Deretter Online NM over nyttår. Han har vært i Dublin hvert år siden 2011, og håper å få tatt en tur tilbake til Las Vegas etter hvert. Resultatmessig er 40. plass i Main Event i Dublin i 2018 et relativt ferskt resultat, for den erfarne pokerspilleren som fortsatt venter på den store turneringsseieren.

Den kan komme i årets Kommunepoker. Da må først fylkesfinalen vinnes. Da blir det Norgesfinale i november live i Tallinn, og fylkesmesterne får også spille Coolbet Open i samme draget.

Først kan Totland titulere seg Bremanger-kommunemester:

-Bremanger turneringen gikk greit. Jeg satte press direkte. «Plex_1» var en passiv men aggressiv motspiller som bygde potter da han involverte seg, slik at jeg måtte kaste noen hender. Jeg fikk desto bedre betalt i de tilfellene jeg var foran. Leirgulen03 var mer aktiv, og brukte små block-bet både ut av posisjon, og i posisjon for å bygge potter. Noe som førte til at jeg fikk pott-odds til å syne ned mange hender. Vi hadde faktisk flere potter hvor ingen hadde truffet noe som helst, slik at både Q høy og J høy stod for min del. Jeg tapte også noen slike marginale hender til Leirgulen, men jeg unngikk å spille store potter uten å være foran. Siden jeg var aktiv pre fikk jeg etter hvert satt press på Leirgulen, men han hentet seg inn igjen en gang før jeg igjen fikk satt press for andre gang og så klarte å vinne turneringen, forteller tidenes første Bremanger-kommunemester.

Aldri utlært god nok

Han har spilt poker siden Millenium i spillet der man hele tiden lærer noe nytt.

-Jeg begynte med poker i 2000, og rundt 2004 trodde jeg at jeg var blitt en god spiller. Først rundt 2011 trodde noen andre det også. I 2019 vet jeg ikke lenger, siden spillet har endret seg en del. Alle som driver med poker, legger ned mye tid og innsats for å bli gode i det. I tillegg er informasjonen og kunnskapsdelingen på et helt annet nivå nå enn tidligere. For egen del spiller jeg mindre poker nå enn før. Jeg bruker mye av tiden min på å lære fra andre spillere sitt perspektiv på spillet, og av metodene de har tatt i bruk og hvor grundig en analyserer spillet for å spille GTO poker. Selv så foretrekker jeg å spille situasjons-utnyttende poker. Siden det øker sjansen for at motspillere endrer stilen sin vekk fra GTO-basert stil, for å utnytte de situasjonene der jeg åpner opp. Styrken min er at jeg kan variere spillet mitt og er i stand til å spille en ganske vid range uten å gjøre alt for mange feil. Det er kjekt når motspillere på samme bord refererer til meg som «fisk», «donk», «nit» «shark» og «maniac». Det tyder jo på at jeg kan spille ganske variert og uforutsigbart. Noe som også kan utnyttes når motspillerne prøver å justere sitt spill mot meg, avslutter Bremanger-kommunemester Werner Moss Totland.

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *