Markus N. Bakke er Eid-kommunemester

,

19 år gamle Markus N. Bakke skjøt ned alt og alle da han søndag ble nyslått Eid-kommunemester i poker. 

Han er lærling hos Frøyanes AS, som blant annet har verdens største linebåt ved samme navn i sin daglige drift. Nybø Bakke måtte temme mye vilt i det 19-spiller tunge feltet. Til slutt kunne 19-åringen stå igjen med trofeet for å være beste pokerspiller i Eid. Samtidig er Markus Nybø Bakke klar for fylkesfinalen i Sogn og Fjordane 7. juli. I sitt første forsøk i Norges største pokerturnering Kommunepoker.

-Det føles meget godt å vinne kommunepoker. Mange av de jeg spilte mot, samles ofte for å spille på Eid. Det blir artig å spille fylkesfinale. Ikke minst blir det gøy å spille mot nye folk. Jeg skal gjøre mitt beste i fylkesfinalen, så får vi se hvor det ender til slutt, sier Eid-kommunemester Markus Nybø Bakke.

Eid-kommunemester

Nybø Bakke følger dermed i fotsporene til Bjørn Erik Bruvoll som ble Kommunemester i Eid under sesong 1 av Kommunepoker. Da var også feltet på 19 spillere, og Bruvoll ble senere fylkesmester for Sogn og Fjordane. I Norgesfinalen i Tallinn spilte offshore-arbeideren seg helt inn i topp4 på finalebordet.
Kommunepoker har allerede satt ny Norgesrekord i sesong 2, og årets Norgesfinale vil spilles live i november i Tallinn. Samtidig med Coolbet Open, og alle fylkesvinnere har dekt reise, opphold og innkjøp av arrangøren Coolbet.
Eid-kommunemester Markus N. Bakke er et skritt nærmere en ny tittel.
-Turneringa gikk veldig bra, der jeg hadde mye bra kort. Jeg satt egentlig på god stack gjennom hele turneringa, så kom jeg til slutt heads up mot Jonas Heggen. Vi kjenner hverandre meget godt, og har spilt mye mot hverandre tidligere. Dette var gøy, for jeg har tidligere kun spilt mindre turneringer, avslutter Eid-kommunemester Markus N. Bakke.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *