Knut Mo er Ålesund-kommunemester

,

Ålesunderne våknet for alvor til sesong 2 av Kommunepoker. Da kjente Knut Mo sin besøkelsestid og kan nå titulere seg som Ålesund-kommunemester.  

Hovedstaden på Sunnmøre og i Møre og Romsdal er Jugendbyen Ålesund. Det svir for moldensere og romsdalinger, som på ren refleks svarer med å skulle være best i alt. Det være seg fotball eller å få flyttet et eller annet offentlig eller statlig foretak over Romsdalsfjorden. Fogderistriden mellom Ålesund og Molde er til tider knalltøff.

Dog samles alle folkeslag i pokerfamilien. I år klatret Ålesunderne online, fra beskjedne 14 i fjor, til høye 50 i kampen om setet i årets fylkesfinale. Regjerende mester Preben Mannsverk fikk sin etterfølger i Knut Mo.

– Det er alltid deilig å vinne. Etter at jeg fikk en forespørsel fra Coolbet, om å være deres ambassdør for Ålesund under Kommunepoker for 2019, bestemte jeg meg for å spille seriøst og ordentlig. Jeg ser fram til å spille fylkesfinalen, og håper og sette Ålesund på kartet også i pokersammenheng. Poker er det mange som spiller i kommunen, og det er stor stas og gjøre det så godt som mulig i denne «idretten» : Poker er som sagt ikke bare flaks, men man må tenke på posisjonen du spiller, prosentberegning i forhold til mulighetene til å vinne enkelte spill og potter. Taktikk og lese spillerne du spiller mot, sier Ålesund-kommunemester Knut Mo.

Les mer: Anne Mette er Ørsta-kommunemester

Ålesund-kommunemester

Knut Mo er en velkjent figur i det lokale fotballmiljøet i Ålesund. Han er også godt kjent i miljøet rundt byens pokerklubb. Søndag kom debuten i Kommunepoker, og da kammet like godt Mo med seg både heder, ære, prestisje og billett til fylkesfinalen.

– Det var meget bra oppslutning i år og mange spillere med. Jeg tok ut flere, men han jeg kjente best var Tor Isaksen som har har finalebord og 6 plass i NM for noen år siden. I fjor ble han nummer 16 i Dublin.  Han er en habil og god pokerspiller som møtte sin overmann i Malta-Mo. Siste hånden hadde jeg A-hjerter og A-spar, hvor floppen er K,7,9 i hjerter. Jeg checker, motstanderen byr ut, jeg går all inn, får snap call fra 4,5 i hjerter. Ruter-9 kommer på turn, og hjerter- 6 på river. Dermed vant jeg kommunepokereen for ålesund 2019, oppsummer Knut Mo.

Les mer: Dette er Møre og Romsdal-kommunemesterne

Han kaller seg Malta-Mo. Det skyldes ikke at MGP-staten i Middelhavet er det faste feriestedet, selv om det tross alt aldri er målt minusgrader på Malta. Navnet har noe med poker å gjøre.

– Jeg har vært på Malta 3 ganger på rad hvor jeg har deltatt i Battle of Malta. Min beste plassering var nummer 16 av 2089 deltakere i 2016. Det er det beste resultatet jeg har internasjonalt. Jeg har vunnet flere lokale turneringer. Under NM siste årene har jeg vært involvert i fotball, og har vært opptatt med treningsleirer på samme tidspunkt som Dublin. Fra gammelt av har jeg vært med i NM i Dublin, Riga og Nottingham uten å komme til noen resultater av betydning, avslutter Ålesund-kommunemester Knut Mo.

Han ser fram mot fylkesfinalen søndag 3.mars. Vinneren av den spiller Norgesfinale i Tallinn til høsten.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *