Fylkesmester Olav Fausa forsvarte Nærøy-tronen

,

Fylkesmester Olav Fausa forsvarte sin tittel som Nærøy-kommunemester i poker, og er på nytt klar for fylkesfinalen i Trøndelag. 

Sesong 2 av Kommunepoker har rundet de 31 første kommunene i Trøndelag, som er fylke nummer 15 på den suksessrike reisen gjennom Norges 422 kommuner for Norges største pokerturnering.

Olav Fausa ble Nærøy-kommunemester under sesong 1, der han også like godt kammet med seg fylkesmestertittelen for Nord-Trøndelag. Siden Nord og Sør nå er blitt et fylke, er veien frem til en ny fylkesmester-tittel lengre.

For Olav Fausa startet i alle fall reisen mot et nytt poker-eventyr i Tallinn meget godt. Kommunemester-tittelen i Nærøy ble enkelt forsvart i det 20 spiller tunge feltet. Det var fire ganger så mange spillere som under sesong 1.

-Det var faktisk lettere å forsvare tittelen enn å vinne den. Det kjennes veldig bra ut å vinne for andre året på rad og jeg ser frem til nok en fylkesfinale, sier Nærøy-kommunemester Olav Fausa.

Fylkesmester Olav Fausa

For lave 10 euro kan du kjempe mot regjerende fylkesmester Olav Fausa i fylkesfinalen, men da må du ta hjem kommunemester-tittelen i 1 av de 17 siste kommunene i Trøndelag søndag 11. august.

Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna står på programmet som siste 17 kommuner ut i fylke nummer 15 på Kommunepokers suksessfulle reise gjennom Norges 422 kommuner.

På nytt har Kommunepoker satt rekord som Norges største pokerturnering. Spørsmålet er hvem som blir Trøndelags fylkesmester, som skal spille Norgesfinalen i Tallinn på arrangøren Coolbets regning.

Fra søndagen 28. juli og 4. august sine Kommunepoker-mesterskap er Andreas Stamnestrø(Hemne), Einar Sterten(Agdenes), Anders Strand(Klæbu), Adrian Hoseth(Levanger),Kjetil Sandmo(Lierne), Frank Midtlyng(Melhus), Brynjar Melvin(Midtre Gauldal),Olav Fausa(Nærøy),Håvard R. Hanson(Namsos) og Per Arne Hoel klare for fylkesfinalen 18. august. Der får de konkurranse om tittel og reise til Norgesfinalen i Tallinn fra de resterende kommunevinnerne i Trøndelag søndag 11. august.

I den estiske hovedstad møtes de 18 fylkesvinnerne i Norgesfinalen. Arrangøren Coolbet dekker reise og opphold i den estiske hovedstad, der også innkjøp i Coolbet Open er en del av pakken fylkesvinnerne tar med seg.

Fausa er på vei mot en reprise fra sist sesong.

-Det ble ganske rolig fram til finalebordet. Etter det ble jeg enorm chipleader og spilte hendene veldig bra. Jeg gikk på en smell med KK og var nede i 50K treveis. De to andre med over 200k. Da tok jeg på meg arbeidshanskene og jobbet meg oppover og vant til slutt med 6-4 ruter. Jeg har faktisk ikke spilt noen store turnering siden Tallinn i fjor. Om alt går etter planen så blir det Norgesfinale i november, avslutter Nærøy-kommunemester Olav Fausa.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser. Man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *