Coolbet ambassadør

Bli ambassadør

Bli ambassadør for Coolbets nye satsing ”kommunepoker”!

Har du lyst til å være ambassadør for din kommune? Ønsker du gratis deltakelse i kommunepoker-turneringen hos Coolbet, og dermed ha muligheten til å avansere til fylkesfinalen, hvor du kan vinne en full pakke til Coolbet Open og til den store finalen i Tallinn i november 2018? Da må du lese videre!

I noen kommuner er allerede ambassadører på plass, som blant annet Karin Bruteig, Ivar Bruvoll Vamråk, Heidi Bekker, Christina Westrum og Merethe Krohn, og disse skal du få bli litt mer kjent med gjennom intervjuer som postes her.

Er du glad i poker? Spiller du jevnlig? Har du et stort nettverk i kommunen din, og vil du promotere kommunepoker på dine kanaler i sosiale medier? Ønsker du å delta gratis i kommunepoker-turneringen? Tror du at du kan være en god ambassadør for din kommune? Da må du ta kontakt og fortelle hvorfor akkurat DU er en god ambassadør!

Send en mail til ambassador@coolbet.com og merk mailen med ”Ambassadør”.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *