Det er ladies night søndag i Coolbets pokerklient

Anne Kristin Lie er eneste kvinne i Kommunepoker-fylkesfinalen for Møre og Romsdal. Samtidig som online-NM for Ladies spilles i samme pokerklient. Hos Coolbet søndag klokken 20.

Lie er eneste kvinnelige kommunemester i sesong 3 av Kommunepoker i pokerfylket Møre og Romsdal. Pokerdronningen av Rauma skal møte 22 mannlige kommunemestere i fylkesfinalen søndag klokken 20.

38-åringen toppet det 51-spiller tunge feltet i Rauma. En kommune med et sterkt og stort pokermiljø, der to kvinner endte heads up om tittelen og billetten til fylkesfinalen.

-Jeg hadde ikke super-gli i starten av turneringa. Det var rett før finalebordet jeg slo ut lillesøster, og da gikk det bare oppover. På finalebordet fikk jeg rimelig fort masse chips, og jeg gikk opp i ledelsen. Det ble en kvinnelig og en lang heads up, hvor jeg fikk bra med motstand. Jeg var ganske langt nede en stund da, men gulla den inn tilslutt, forteller Anne Kristin Lie.

Ladies night søndag i Coolbets pokerklient

38-åringen ble slått heads up under sesong 1 av Kommunepoker, men kammet hjem tittelen i forsøk nummer 3. Anne Kristin Lie skryter av det gode pokermiljøet i Rauma, der damene er på full frammarsj. Poker er folkelig og for alle.

-Vi har et utrolig flott pokermiljø i Rauma. Det er et veldig inkluderende miljø, og jeg har fått mange nye venner gjennom pokeren. Det er også veldig positivt at det er så mange damer som spiller poker her i Rauma, avslutter kommunemester Anne Kristin Lie.

Samtidig med fylkesfinalen i Møre og Romsdal, spilles det Kommunepoker i Tromsø, Vadsø, Lavangen og Nordreisa. Det er også søndagen der alle damer i det pokerfrelste Norge bør kjenne sin besøkelsestid for en stor happening i Coolbets pokerklient.

Online-NM for ladies trakk 113 jenter til pokerfilten i fjor. Da ble Heidi Bekker Norgesmester. Søndag er målsetningen å runde 150 pokerspillende jenter, og her er det plass og vinnersjanser for absolutt alle. 

Arrangøren Coolbet har i tillegg lagt en last longer rookie-pengepremie i potten. Den går til den kvinnen som åpner spillekonto hos Coolbet, og kommer lengst i Online-NM for ladies søndag.

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Les mer: Der er ladies-night søndag i Coolbets pokerklient […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *