Kommunepoker til Ørsta, Fjord og Herøy

Fredag er det Ørsta, Fjord og Herøy som spiller om den eksklusive Kommunepoker-tittelen, og plass i fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar. 

Møre og Romsdal ruller inn i en meget spennende helg, der den store bykampen søndag mellom Ålesund, Molde og Kristiansund er et av det store samtale-emnene i pokermiljøene på hver side av Romsdalsfjorden. I potten ligger det selvsagt en tittel, men dette handler om mye mer enn prestisjen Kommunepoker bringer inn ved online-filten.

I sesong 3 får de 7 største kommunepoker-turneringene hver sin wild card-turnering i april. Der ligger det et sete til Norgesfinalen og en Coolbet Open-pakke i potten. Med andre ord er det ekstrem verdi i å samle flest mulig til sin egen kommunes turnering. Selvsagt står fogderistriden sterkt, og for både Kristiansund og nye Ålesund kommune vil det være et stort prestisjenederlag med å ende opp med færre spillere enn Molde.

Det er søndag 12. januar klokken 20.00. Med som alltid i Kommunepoker lave 10 euro i innkjøp.

Fredagen byr inn til Kommunepoker i Ørsta, Fjord og Herøy.

Regjerende mester Anne Mette Standal er klar for å forsvare tittelbeltet i Ørsta.

– Jeg er selvsagt klar for back2back-seier i år også. Det viktigeste er å slå ut samboer Arild aka Johnny kjepp, sier Anne Mette Standal.

Les mer: Kan Ålesund straffe Molde i Kommunepoker? 

Ørsta, Fjord og Herøy

Kommunepoker-titlene er også i spill i den nye kommunen Fjord, som er sammenslåingen av Nordal og Stordal kommune. Sander Lødøen er regjerende mester i Nordal, og det er varslet tøff kamp om den historiske tittelen i den nye kommunen Fjord fredag klokken 20.00.

Anne Mette Standal sin samboer er Arild Torgersen. Han ble fylkesmester i Møre og Romsdal og kommunemester i Volda under sesong 1. Han vil trolig vise no mercy der samboer-paret sitt i hver sin sofa med hvert sitt nettbrett og spiller om tittelen for Ørsta. Samt plassen i fylkesfinalen for Møre og Romsdal. Det gjelder trolig å dukke unna for flyvende gjenstander for Johnny Kjepp, om kortflyten stemmer fredag kveld.

-Fylkesfinalen i sesong 2 gikk ikke helt som planlagt, der jeg endte midt i feltet. I år går vi for seier hele veien, avslutter regjerende mester og Kommunepoker-ambassadør Anne Mette Standal. 
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *