Poker-profil: Imponert over Kommunepoker-satsingen

Fiona Sand er imponert over Kommunepoker-satsing til Coolbet. Pokerprofilen skal selv spille når onlinefilten rulles ut i det blide sør. 

Sand skal være kommentator under online-NM i heads up-øvelsen på Facebook-siden Lets go poker søndag. Der blir det også mye snakk om Kommunepoker, som samme dag starter med å kåre både kommune og fylkesvinner i Oslo.

Det blir den første vinneren av et sete i Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Selv skal Sand utfordre fylkesvinneren Jon Kristian Kyte om tittelen i Vest Agder. Poker-proffen Kyte ble nummer ni i Norgesfinalen under sesong 1.

– Jeg bor i Lillesand, men mulig jeg spiller Grimstad eller Kristiansand-turneringene. Jeg skal gi gass og håper på å slå Kyte. Må bare si jeg er imponert over satsningen på kommunepoker. Coolbet og Merethe Krohn har virkelig stått på med å få til dette. Selv om jeg ikke var i Tallinn i fjor, fulgte jeg med på stream  og jublet når Mari Thorrud Skolem ble Norges beste pokerspiller og vinner av Kommunepoker, sier Fiona Sand.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner

Let`s go poker

Fiona Sand begynte med poker i USA i 2005 til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. 41-åringen har spilt Norgesmesterskap i Dublin og på Gardemoen samt hatt ulike roller innen poker-miljøet i Norge. Hun har blant annet spilt i mange europeiske turneringer og på klubber i kombinasjon med en blogger-jobb for Vimennpoker.no.

Når Kommunepoker starter i Oslo søndag 27. januar, er Fiona Sand på jobb for Let`s go poker. Siden hun startet og driver. Facebook-gruppen streamer NM i heads up, men moderator sand og kommentator-teamet skal også følge Kommunepoker-turneringen i Oslo parallelt.

Les mer: Slik spiller (og vinner du) Kommunepoker 2019

Hva er let’s go poker?
– Let’s go poker er ei gruppe på Facebook der pokerfolk kan møtes og få info om eventer. Hvor de kan spille i Europa og følge med på ulike stream med Jon Kyte og Oskar Wedde. Vi har også en  håndanalyse-gruppe der folk kan diskutere hender. Vi holder oss oppdatert på det som skjer i poker og poster artikler og ulike giveaways. Rett og slett et møtested. Vi kommer snart med ei nettside der folk kan få oversikt over steder og eventer .
Heads up er en krevende poker-øvelse. Det er muligens noe enklere å møte de store profilene online enn live. Det tar bort noe av intensiteten i atmosfæren rundt et poker-bord, når du har en skjerm og et pokeralias å forholde deg til.
– Vi har mange jenter som har gjort det bra live heads up. I 3 år har vi hatt en jente som har tatt 2. plassen. Det hadde vært gøy med ei jente på topp i nok en NM-øvelse online. Når det gjelder meg selv skal jeg lese meg litt opp og øve meg litt før søndag. Jeg digger Preben Stokkan og Aylar Lie, men vet ikke om noen av dem stiller.Tenk å se dem i en heads up match. Må sette en knapp på Jon Kyte og ønsker at Frode Fagerli skal få lov å beholde et par tøfler. Det er mange dyktige spillere jeg unner en tittel, sier Sand videre.

Norske pokerjenter

Sand leder Norske pokerjenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger fortsatt aktivt om pokerspillet. I helgen var hun arrangør for en jentepoker-turnering i Bergen. Dublin står fortsatt på vårens program selv om arbeidshverdagen ellers setter noen begrensninger.
– Jeg arrangerte Rød Løper-event i Bergen sammen med Julie Høyden, og med over 60 Norske Pokerjenter. Det er en årlig event der jentene samles. Denne gang spilte vi om 3 titler der Line Akre, Cathrine Heien og Anne Bente Sjår Busch tok  hjem hver sitt glass-trofè Etter jeg begynte å jobbe som lærer begrenser tiden i Dublin seg. Jeg skal søke om fri en dag slik at jeg får spilt main og turbo. Aller helst ville jeg hatt med meg 8-game og ladies også, men jobben er viktigst. Dublin er et fantastisk arrangement og jeg gleder meg sykt til å delta på årets fest, avslutter Fiona Sand.
Årets sponsorer av Dublin-NM er Coolbet, Unibet, Guts, Partypoker og Pokerstars.

Kommunepoker-satsingen

Spillselskapet Coolbet er knappe 3 år blitt, men hadde tidlig en kongstanke om hvordan man kunne få pokerspillet ut til folket. Hvordan skape en turnering, der alle kunne delta. Uansett samfunnslag eller alder. En pokerturnering der du kunne spille mot naboen, kompisen, venninnen, kollegaen, mamma, pappa, bror, søster eller en annen bekjent fra samme samfunn du daglig lever i.

Konseptet ble Kommunepoker. Unnfanget av Coolbet. Døpt og satt ut i livet en kald februar-kveld i Østfold-kommunen Våler i 2018.

En turnering som ble klokket inn med siste kommunepoker- og fylkesvinner kåret i Oslo i oktober.

Da reveljen kallet på de 19 fylkesvinnerne sto en kvinne fra Buskerud igjen som feltets vinner.

Kommunepoker sesong 1 var en braksuksess med 2 063 deltakere. Norges største pokerturnering i første forsøk.

Søndag 27. januar starter sesong 2 i Oslo. Søndag 3 og 10. februar det kommuner i Akershus som står på programmet. Deretter tar Møre og Romsdal over de to siste søndagene i februar. Alle 422 kommunene i Norge får besøk av Kommunepoker, og alle er velkommen til onlinefilten.

Nytt av året er blant annet at man også hver onsdag har anledning til å vinne sete til en fritt valgt Kommunepoker-turnering for et innkjøp på kun 1 euro. Ellers er innkjøp 10 euro til den ordinære søndags-finalen i Kommunepoker.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *