Slik spiller (og vinner) du Kommunepoker 2019

Sesong 2 av Kommunepoker banker på døra, og arrangør Coolbet tar mål av seg til å toppe suksessåret 2018. Slik deltar du, og slik er veien til å vinne Norgesfinalen i Kommunepoker 2019. 

2 063 spillere samlet seg rundt online-filten under den første sesongen av Kommunepoker. Det ble Norges største pokerturnering. Målet for sesong 2 er ikke mindre offensivt enn at deltakerrekorden skal falle – med god margin.

Les mer: Vil du bli Kommunepoker-ambassadør? 

– Kommunepoker fikk en fantastisk mottakelse av pokerglade nordmenn i fjor. Vi er kjempefornøyd med å være Norges største pokerturnering, men samtidig ønsker vi å bli enda større i år. Vi vet mange ikke spilte sesong 1 av ulike årsaker, og derfor har vi gjort noen få endringer til denne sesongen. Nå er det søndag som gjelder, og vi tror på et deltakertall opp mot 4000 spillere før Norgesfinalen i Tallinn til høsten, sier poker og eventmanager Merethe Krohn i Coolbet.

Totalt legger Coolbet inn over 300 000 ekstra i premier til sesong 2.

Kommunepoker 2019

Kommunepoker ruller ut online-filten i Oslo 27.januar. Her vil det spilles om både Kommune- og fylkestittel samme kveld. 106 spilte om tittelen i 2018, der Kim Foss til slutt ble kronet som kommune- og fylkesmester i tigerstaden. Da spilte Oslo sist av våre fylker.

Nå får hovedstaden med omegn æren av å åpne sesong 2.

Les mer: Slik tjener du inntil 50 euro for hver venn du verver

Til denne sesongen er det noen få endringer. Alle turneringer samles på søndager klokka 20. Innkjøp er fortsatt 10 euro, men du kan komme deg enda billigere med i kampen om den lokale pokertittelen.

Hver onsdag spilles det nemlig satelitter online i Coolbets pokerklient, der det er 5 seter til kommunepoker-tittelkampen søndag å vinne. Buy in er 1 Euro, og det er ubegrenset re-entries den første timen.

Vinner du Kommunepoker-tittelen er diplom og et sete i fylkesfinalen premie. Skulle du feile på første forsøk i kampen om å ta deg videre, er fortsatt ikke siste tog gått.

Du har nemlig inntil 3 forsøk på å nå fylkesfinalen. Samtidig kan du kun vinne tittel i en kommune.

Vi skal innom alle 422 kommuner, og spiller fylke for fylke gjennom kalenderåret. Fylkesfinalen blir rett etter at siste kommune er spilt i det aktuelle fylket.

Vinneren av de 18 fylkesfinalene vinner ei Coolbet Open-pakke til turneringen i Tallinn i oktober. Det blir den fjerde utgaven av den populære turneringen. Samtidig sikrer de seg selvsagt et sete i Norgesfinalen av Kommunepoker-turneringen, som spilles rett før Coolbet Open starter. Total verdi på denne pakken er 12 000 kroner, der reise og opphold er inkludert i premie.

Les mer: Mari er Norges beste pokerspiller

Flere premier

Vinneren av sesongen 1 i Kommunepoker ble eneste dame i Norgesfinalen. Mari Thorrud Skolem satt igjen med den gjeve pokalen, et tonn med prestisje i tittelen Norges beste pokerspiller, og en NM i Dublin-pakke.

Norgesfinalen spilles live i Tallinn.

I sesong 1 var det alt til vinneren, og ingen premier ellers til finalefeltet på 19 spillere. Denne sesongen vil det være flere premier til deltakerne i Norgesfinalen.

Vi spiller selvsagt ned til vi har en ny Norgesmester i Kommunepoker, men nå vil de fem beste spillerne havne i pengene. Det gjennom fem sponsorplasser på Team Coolbet, der total verdi er over 80 000 kroner.

Etter at Oslo er ferdigspilt 27. Januar svinger vi inn i en ny måned med to nye fylker i ilden på online-filten.

Akershus spiller første halvdel av februar før Møre og Romsdal tar over stafettpinnen. Dette var to fylker der det var hard kamp om tittelen i fjor.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *