Håvard Øyahals tok tilbake Holmestrand-pokertronen

Håvard Øyahals ble kommunemester i sesong 2 av Kommunepoker, og tok tilbake den lokale pokertronen tre år senere. Denne gang gir tittelen gratis reise og opphold i Tallinn og plass i Norgesfinalen. I tillegg til et lass prestisje.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er godt i gang med fylke nummer 7. Det betyr at vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i Vestfold og Telemark direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 117 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland samt Vestfold og Telemark kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Håvard Øyahals ble kommunemester i Holmestrand under sesong 2, og kokken har senere sett seg slått fra pokertronen av Stian Hansen. Nå vant 39-åringen siste showdown heads up mot Dag-Rune Herting, og kan titulere seg for kommunemester på nytt.

-Vi var 15 som spilte turneringen. Ti av de kjenner jeg og spiller jevnlig med. De siste fire som var igjen, var fra det lokale laget i Holmestrand. Så det var ikke bare Tallinn-tur på spill. Det var også heder og ære å vinne over kompisene. Dette var andre gang jeg vant Kommunepoker i Holmestrand, men de siste 2 årene er det Stian Hansen som har vunnet, så han var det viktig for meg å holde et ekstra øye med under turneringen.  Det var deilig å ta tilbake tronen i Holmestrand, sier Kommunemester Håvard Øyahals

Les mer: Den femte kvinne klar for Tallinn

Øyahals gleder seg

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Kommunemester Håvard Øyahals dyrker frisbeegolf, mat, vin, fotball og poker på fritiden, og har spilt alle poker-NM på norsk jord. Nå blir det internasjonale oppgaver.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-I år var det jo ekstra mye i potten for en hundrelapp. Tallinn-turen til vinneren gjør det ekstra stas å vinne. Den turen gleder jeg meg masse til, sier finalist i Norgesfinalen Håvard Øyahals.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Ole Sarpebakken til Tallinn som Notodden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt syvende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer:Mats Rødsand Sortland-kommunemester klar for Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Daniell Torsteinsen klar for Tallinn som Haugesunds pokerkonge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *