Skal kåre historisk Klæbu-kommunemester

Søndag 4. august står andre del av Trøndelag for tur, der kommunepoker ruller ut onlinefilten i 18 nye kommuner. Blant annet kan en historisk Klæbu-kommunemester ta seg til fylkesfinalen. 

Klæbu, Leka, Leksvik, Levanger, Lierne, Malvik, Meldal, Melhus, Meråker, Midtre Gauldal, Nærøy, Namdalseid, Namskogan, Namsos, Oppdal, Orkdal, Ørland og Osen heter søndagens meny i Kommunepoker.

For lave 10 euro kan du kjøpe deg inn og kjempe om en prestisjetung Kommunemester-tittel og billett til fylkesfinalen for Trøndelag. Der skal fylkesmester nummer 15 kåres blant alle kommunemestere i Trøndelags 48 kommuner. Pokerkongen eller dronningen sendes til Tallinn for å spille Norgesfinalen i november. På arrangøren Coolbets regning, der reise, opphold og innkjøp i Coolbet Open i tillegg er inkludert i pakken.

-Jeg synes kommunepoker er en bra ting, og håper det gir lysten til flere. Slike t pokermiljøet kan fortsette å vokse, sier Kommunepoker-ambassadør Hans Petter Restad.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus 

Klæbu-kommunemester

Klæbu er 1 av de 18 kommunene det skal spilles om tittel, heder og ære søndag. Der ble det ikke spilt  noen turnering under sesong 1 i fjor. Det må være minst 3 påmeldte klokken 20.00 for å starte en turnering i Kommunepoker.

I år kan det derfor bli en historisk Klæbu-kommunemester, som tar seg videre til fylkesfinalen 18. august.

-Jeg spilte ikke selv i fjor, men i år skal jeg prøve å få til at det blir turnering i Klæbu. Interessen er der. Jeg spiller masse poker, men spiller egentlig ikke så mye på nett. Jeg prøver å få til live 2-3 ganger i uka, sier Kommunepoker-ambassadør Hans Petter Restad.
Kommunepoker satte Norgesrekord med 2 063 innkjøp under sesong 1. Det gjorde Coolbets nyvinning til Norges største pokerturnering i første forsøk. Årets sesong har forbedret den rekorden med fortsatt 4 fylker igjen på programmet.
De siste kommunene som får sine poker-mestere 11. august er Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna.
Deretter svinger Kommunepoker inn i Nordland, Troms og Finnmark.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *