NM i yrkespoker for sykepleiere

I disse Korona-tider er alle landets sykepleiere blant de største heltene, og mandag 1.juni får de alle et fortjent avbrekk med NM i yrkespoker. 
Spørsmålet blir hvem som er Norges beste pokerspiller kledd i hvitt til daglig? Anne Bente Skår Busch er selv sykepleier av profesjon med poker som en av sine store fritidsinteresser. Da Coolbet dro opp sitt nye konsept NM i yrkespoker, var ikke 41-åringen sen om å nominere et eget mesterskap for sykepleiere.
Selv om hun er litt bevandret i kortenes verden, føler hun seg langt fra sikker på å stikke av med tittelen mandag 1. juni klokken 20.00
-Jeg syns konseptet med Yrkes-NM virker spennende. Jeg vet ikke om jeg er den beste sykepleieren i landet som spiller, men føler meg iallfall som en av sykepleierene som er mest interessert i poker. Jeg er ivrig etter og bli bedre. Det mine sykepleierkollegaer gjør for Koronapasienter landet rundt er fantastisk, og i mine øyne er de alle helter. Det blir godt for alle og kunne få noe annet og tenke på med en turnering kun for oss. Jeg har jobbet mange år i eldreomsorg på sykehjem. Blant annet som natte-avdelingssykepleier i 13 år. Det er et krevende yrke, men og givende og hjelpe de som trenger det mest, forteller Anne Bente Skår Busch

Coolbets siste nyvinning på pokerfronten er et nytt lavterskel-konsept. NM i yrkespoker er en freeroll-turnering, der alle nominerte yrker får sin egen turnering. Der kåres det en mester mandag 1. juni klokka 20.00, som igjen skal spille om Norgesmester-tittelen i yrkespoker søndag 7. juni.

I premiepotten ligger blant annet en Coolbet Open-pakke.

Om du vil ha en turnering for ditt yrke, sender du en mail til norge@coolbet.com.

Hvem er beste pokerspillende sykepleier?

NM i yrkespoker er på flere vis lik NM i Vennepoker-konseptet som nylig kåret sin Norgesmester Cathrine Lea Snildal.

Forskjellen er at her er turneringene for rene yrkesgrupper. Snekkere, sykepleiere, advokater, malere, rørleggere, taxi-sjåfører eller et hvilket som helst annet yrke. Deltakelse er gratis, og det er mulig å registrere seg i pokerklienten så snart turneringen for din bransje er satt opp.

Mandag 1. juni eller 2. pinsedag klokka 20.00 er tidspunktet å merke seg for alle disse yrkes-turneringene.

Søndag 7. juni spilles den store finalen der alle yrker møtes i kamp om fete premier og tittelen norgesmester i yrkespoker. Flere enn yrkes-turneringsvinnerne får plass ved onlinefilten den kvelden.

*Nr 2 og 3 fra de 10 turneringene med best deltakelse får også finaleplass.

*Nr 2 fra turneringene på 11.-20. plass i antall deltakere får også plass i finalen.

I finalefeltet vil vi finne sykepleiere, og muligens går en av de med det samfunnskritiske yrket hele veien til topps?

-Jeg vet om en del kvinnelige pokerspillere som også er sykepleiere. Det er sikkert mange flere enn jeg vet om. Jeg er sikker på at mange vil melde seg på til en gratis-turnering, der det også ligger enormt mye prestisje i potten.  Det er et veldig bra initiativ av Coolbet, sier Skår Busch videre.
Pokerinteressen fikk hun gjennom ektemann Sture, og om to uker skulle ekteparet vært i Las Vegas. Korona-pandemien ville det heller slik at destinasjon ble Balstad i Lofoten.
I det paret snart feirer 7 års bryllupsdag, kan fruen i huset se tilbake på flere gode opplevelser rundt pokerfilten. Poker er en del av ei god pakke.
-Min beste plassering i NM er 2. plass ladies event i Dublin 2016. Ellers har jeg seier fra Røde løper- event for Norske pokerjenter i 2019. Jeg har også vunnet litt diverse mindre turneringer i Las Vegas, i Norge, samt noen på nett. Tror en av de morsomste seierene jeg har hatt, er når jeg vant Malta Pokerfestival-pakke for kun 0.1 cent. Jeg elsker å reise på pokerfestivaler og kombinere det med kultur og seigtseeing, avslutter Anne Bente Skår Busch.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *