Kommunepoker til Nesbyen og Nore og Uvdal

I kveld kåres det historiske pokermestere i Nesbyen og Nore og Uvdal. Cathrine Smette er tittelforsvarer i gamle Nes kommune. Hun tror utfordrerne er svært revansjesugne, men nekter å abdisere fra pokertronen uten kamp.

Sesong 4 av pokersuksessen og lavterskelturneringen Kommunepoker startet søndag 20. september.

Nesbyen og Nore og Uvdal skal spille Kommunepoker i kveld. De nyslåtte mesterne der skal blant annet møte Henning Flaget i fylkesfinalen. Han ble tirsdag kommunemester i Hemsedal. Nesbyen ble ny kommune 1.januar, og slik sett får vi en historisk pokerchampion i kveld.

De fire andre kommunene i Hallingdal skal også kåre sine pokerkonger eller dronninger. Flå spiller om tittel 29. september. Ål og Hol har kommunepoker på besøk 15. oktober, mens Gol spiller 20.oktober.

Cathrine Smette tror det blir tøft å gjenta bragden fra i fjor, men skal gjøre sitt ytterste for å gjenta bravaden.

-Jeg var helt fersk i poker-spillet i fjor, og var både overrasket og glad over å ta hjem tittelen, sier regjerende kommunemester Cathrine Smette.

Det er spillselskapet Coolbet som står bak turneringen, der familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente møtes i kamp om blytung lokal prestisje. Alle landets 356 kommuner får sin egen onlineturnering, der beste pokerspiller i riket skal kåres. Innkjøp er fortsatt lave 10 euro.

Vinnerne tituleres kommunens beste pokerspiller, og vinner en plass i fylkesfinalen for Viken. Vinneren der blir fylkesmester og vinner en drømmereise til Tallinn for å spille Norgesfinalen i november 2021.

 

Hvem er Nesbyens beste pokerspiller?

Ronny Johnsen(bildet) ble den første kommunemesteren i poker i tidligere Nes kommune. Johnny Teigen overtok pokertronen i sesong 2, før altså Cathrine Smette ble vinner av kommunepoker i sesong 3. Ingen av dem lykkes i fylkesfinalen i henholdsvis Akershus eller Viken, så det blir spennende å se om årets mester kan gå hele veien til NM-finalen i Tallinn.

Du kan spille om tittelen i Nesbyen og Nore og Uvdal om du bor i kommunen, studerer der, er oppvokst eller aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Kommunepoker har i sine tre første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering. 2 063 spillere gjorde lavterskel-satsingen til Norges største pokerturnering på direkten. I sesong 2 ble turneringen enda større med 2 513 spillere. Sist sesong sjekket 2 785 spillere inn ved onlinefilten. Før den nye sesongen har arrangøren Coolbet et mål om å samle over 3 000 nordmenn i startfeltet.

-Dette skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering. Kommunepoker har gjennom tre sesonger engasjert flere tusen nordmenn til vennskapelige dueller ved onlinefilten, der prestisjen ved å vinne over kompisen eller kollegaen ofte betyr mer enn å vinne selve turneringen. Nå legger vi også til over 300 000 kroner ekstra i premier, sier talsmann Mikael Mellqvist.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *