Hard kamp om Nes-kommunetittelen

Lasse Sandvold tapte Nes-kommunetittelen heads up i fjor. Søndag melder Kommunepoker-ambassadøren hardere kamp og revansje. 

Kommunepoker rullet inn i Akershus med 192 spillende på de 11 første kommunene. Nå skal resten av den svært poker-interesserte kommunen kjempe om de 11 siste plassene i fylkesfinalen 17.februar. Akershus hadde i første sesong av Kommunepoker  257 deltakere. Det ligger an til at rekordene sprenges. Derav Møre og Romsdals 315 spillere, som var det største fylket under fjoråret.

Nes kommune hadde i fjor 10 deltakere totalt. Ronny Johnsen vant tittelen, og avanserte til fylkesfinalen. Der møtte han Lasse Sandvold, som han vant mot heads up i kamp om Nes-kommunetittelen. Sandvold tok revansje ved å vinne Ullensaker-tittelen, men i år vil 36-årinen ha tittelen på hjemmebane.

– Ronny er i samme pokergjeng som meg. Vi kjenner hverandre godt. Kampen i år vil nok bli tøffere, da deltager-antallet ser ut til å bli en del høyere enn fjoråret. Det finnes  ganske mange spillere i bygda, så håpet er at flest mulig slenger seg med på denne turneringen søndag, sier Kommunepoker-ambassadør Lasse Sandvold.

Les mer: Her er de 11 første Akershus-kommunevinnerne

Nes-nommunetittelen

Kommunepoker ble en stor suksess i sin første sesong med totalt 2 063 spillere. Det ble Norges største pokerturnering. Sesong 2 er så vidt i gang, men deltakerantallet vil stige betydelig.

Sandvold synes konseptet er innbydende for alle med sitt lave innkjøp og store verdi. I tillegg til masse lokal prestisje.

– Jeg synes kommunemesterskapet er et suverent tiltak. Både med tanke på bekjentskaps-dueller og rekruttering. I tillegg til at man kanskje finner noen nye fjes i nærområdet å be inn over filten, som man ikke visste spilte fra før. Mitt inntrykk er at interessen i Akershus for poker er ganske stor. Nye spillere kommer stadig til i den sosiale settingen poker er, sier Sandvold videre.

Sammen med flere andre likesinnende fra Akershus, eller med røtter og forbindelser fra fylket, starter han reisen mot fylkesfinale søndag kveld. En reise som kan ende med Norgesfinale i Tallinn i oktober. Med jobb på Oslo lufthavn er poker en fin hobby.

– Jeg spiller en del poker både live i nærmiljøet og på nett. Vi har blitt en egen gjeng som møtes minimum en gang i måneden for å spille poker. NM i Dublin frister, men man får bare ta det som det kommer. Jeg får prøve å vinne en pakke. Først er det kommunepoker søndag, avslutter ambassadør Lasse Sandvold.

Søndag spilles det følgende kommuner om tittel:

* Lørenskog
* Nannestad
* Nes
* Nesodden
* Nittedal
* Oppegård
* Bærum
* Ski
* Sørum
* Ullensaker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *