Hans Kristian Moltzau Hurdal-kommunemester

,

Hans Kristian Moltzau er årets Hurdal-kommunemester. 

Han spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker, men tok grovt for seg av potten da Hurdal-tittelen var i spill søndag. Hans Kristian Moltzau er årets Hurdal-kommunemester. Etter å ha kammet hjem seier og billett til fylkesfinalen i feltet med 9 spillere.

– Det føltes bra. Jeg kjenner flere av de som var med, og vet at de er gode pokerspillere.
Det å skulle spille fylkesfinalen er både spennende og interressant, men jeg mener selv jeg har det som skal til for å vinne der også, sier Hurdal-kommunemester Hans Kristian Moltzau.
Les mer: Her er de 11 første Akershus-kommunevinnerne

Hurdal kommunemester

Under sesong 1 var det fem spillere med korta i lufta over onlinefilten i Hurdal. Det var Marianne Strand som ble den historiske første kommunemesteren i Akershus-kommunen. Den regjerende mesteren måtte se seg slått heads up av Hans Kristian Moltzau.

– Turneringa begynte litt trått, men det tok seg egentlig fort opp. Jeg hadde en god kortflyt nesten hele veien. Det var mye kort som var enkle å spille. De gode kortene var mer enn gode nok til å spille, og de dårlige kortene var enkle å kaste. Som sagt kjenner jeg flere av de som var med, forteller den nyslåtte kommunemesteren av Hurdal i poker.
Les mer: Omar Grendal kommunemester i Rælingen
Moltzau spiller større turneringer av og til, men mest kortbehandling blir det når vennegjengen er samlet.
– Jeg skal ikke til Dublin og spille der. Mest sannsynlig kommer jeg til å spille freeroll-NM i Mars, og forhåpentligvis NM i Norge til høsten. Det har ikke blitt så mye turneringer. Jeg spilte turbo i NM første året det var på Gardermoen, og freeroll året etter. Uten at noen av eventene var noen nevneverdige suksesser. Det spilles mest på hobbybasis i kompisgjengen når det passer sånn. Der er det flere gode spillere, så nivået er helt ok, avslutter Hurdal-kommunemester Hans Kristian Moltzau.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

Les mer: Heidi Bekker kommunemester i Frogn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *