Omar Grendal kommunemester i Rælingen

,
Da Kommunepoker kåret Rælingens beste pokerspiller ble Omar Gredal kommunemester. 
Einar Fjeld vant den første kommunepoker-tittelen noen sinne i Rælingen i fjor. Da var det 6 spillere totalt med korta i lufta over online-filten. I utgave nummer 2 var det Omar Grendal som kammet hjem den eksklusive tittelen i kamp med fire motspillere. Han skal spille fylkesfinalen 17.februar.
– Det føltes veldig deilig å gå til topps i kommunemesterskapet i Rælingen. Spesielt siden sjansen byr seg kun en gang i året. Ettersom Rælingen har vært min bostedskommune nå i over 8 år, har jeg rukket å finne tilhørighet til denne kommunen. Det føles derfor ekstra godt å representere denne kommunen i den kommende fylkesfinalen.  Jeg gleder meg stort til fylkesfinalen og skal gjøre mitt beste for å vinne den. Ekstra gøy blir det blant annet å spille mot Heidi Bekker og Christian Arstad som jeg kjenner til fra det lokale pokermiljøet. Vi har spilt en del med hverandre så jeg håper ikke dem har klart å lagre informasjon rundt min spill-strategi, sier Rælingen-kommunemester Omar Grendal.

Omar Grendal kommunemester

Grendal prøvde å kvalifisere seg under sesong 1 av Kommunepoker også. Da uten hell. Nå er han en fylkesfinale-seier unna Norgesfinalen. Det måtte virkelig jobbes for å bli 1 av de 22 siste i Akershus.

– I fjor deltok jeg i tre ulike kommunemesterskap. Dessverre gikk ingen av disse like bra. Jeg husker ikke detaljer rundt utfallet av disse turneringene foruten at det generelt gikk dårlig. Det var derfor en svært etterlengtet seier som kom under dette kommunemesterskapet i Rælingen. Årets mesterskap tok en spennende vri på slutten. Jeg følte jeg spilte godt og presist under hele turneringen, der jeg la press i de rette situasjonene og bygde tidlig en god stack. Det sto ganske fort mellom meg og to andre spillere. Når vi da var treveis spilte vi en stund og sjetongene fløt frem og tilbake. Tilslutt sto det mellom meg og en annen der sistnevnte da hadde ca 75 prosent av sjetongene i spill. Dermed var jeg en klar underdog i forhold til størrelsene våre på stackene. Jeg opplevde spilleren jeg spilte mot som aggressiv og dyktig, som gjorde denne heads up duellen alt annet en enkel. Spillet utviklet seg videre ved at jeg skøv med en rekke hender ettersom jeg hadde så lite sjetonger igjen. Sjetongene gikk frem og tilbake mellom meg og han andre. Til slutt var det jeg som trakk det lengste strået og stakk av med seieren. Jeg fant i etterkant ut at spilleren som kom på tredje plass var en god bekjent av meg fra pokermiljøet. Dette er en spiller jeg har spilt mye med, og som jeg opplever som en habil spiller. Ekstra gøy er det når man spiller med bekjente, og kan slå dem ved pokerbordet, forteller Grendal videre.

Samarbeid med Vi Menn

Årets kommunemester i Rælingen er en dedikert pokerspiller. Grendal studerer litteratur og spiller turneringer lokalt. Litt nasjonalt, og på sikt vil han ut å spille internasjonale turneringer.
– Jeg har spilt aktivt poker i rundt 4 år, og har lagt inn spesielt mye innsats de to siste årene. Der jeg har lest litteratur, trent på posisjonsspill med andre spillere, studert odds, sannsynlighet og såkalte håndskjemaer og mye annet. Jeg føler jeg det siste året har hatt en veldig god progresjon, og har blitt mye tryggere i spillet mitt. Jeg vurderer sterkt å spille NM i Dublin, men har ikke bestemt meg helt enda. Jeg har tidligere ved tre anledninger deltatt i NM på norsk jord, hvor resultatene ikke har vært så gode. Så jeg har som mål å gjøre det stort i en nasjonal eller internasjonal turneringen i løpet av de to-tre kommende årene. Jeg har hatt gode resultater i 2018 ved min lokale klubb. Der jeg pleier å spille, og jeg mottok prisen som klubbmester og meritten som den spilleren med best gjennomsnittscore i løpet av 2018, avslutter Omar Grendal.

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *