Dette er fylkesfinale-feltet i Innlandet

21 menn og 1 kvinne skal spille om en historisk Innlandet-pokertrone søndag 5. april, der fylkesmesteren spiller Norgesfinalen i Tallinn i november. 

Hvem blir fylkesmester nummer 10 som sendes til Tallinn i november for å spille Norgesfinalen i årets Kommunepoker?

Svaret får vi søndag 5. april. Fylkesmesteren sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning. Der møtes alle 11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere i Norgesfinalen, som spilles live i den estiske hovedstad. Innkjøp i Coolbet Open er også en del av pakken alle fylkesmestere vinner i Norges største pokerturnering – Kommunepoker.

Fylkesfinalen i nye Innlandet (Tidligere Hedmark og Oppland)  har 22 kommunemestere, der en plass i Norgesfinalen i Tallinn samt ei Coolbet Open-pakke ligger i potten.

Vinneren blir historisk som den første fylkesmester noensinne i Innlandet, der Sturla Hiller(Bildet) ble fylkesmester i Hedmark under sesong 2. Eksil-sunnmøringen Eivind Gudmundsen ble da kommunemester i Gjøvik og til slutt fylkesmester i Oppland.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

Pokertronen i Innlandet

Kommunepoker har igjen Oslo 19. april av sesong 3. For lave 10 euro kan du slå følge med fylkesmesterne til Tallinn om du blir kommunemester og fylkesmester i hovedstads-kommunen.

I fylkesfinalen søndag møtes 21 mannlige og 1 kvinnelig kommunemestere online ved filten i Coolbets pokerklient i kamp om pokertronen i Innlandet.

Per Engh(Lillehammer), Sindre Bing(Kongsvinger), Emil Rundberget(Åsnes), Fredrik Slettum(Hamar), Dagfinn Korbøl ( Eidskog), Stig Hove(Vang), Anita Tettenborn(Grue), Tom Sørhagen(Søndre Land), Ole Kristian Lauvli(Nordre Land), Tony Westby(Ringsaker), Marius T. Johansen(Gjøvik), Omid Ghasemi(Elverum), Remo Andre Sjonfjell Martinsen(Stange), Eirik Skogli(Trysil), Kim Andre Aaserud(Gran), Morten Sagerud(Øystre Slidre), Øystein Brenden(Løten), Vegard Paulsen(Våler), John Andre Nordsveen(Nord-Aurdal), Emil Hovrud(Vestre Slidre), Ole Arne Skaret(Åmot) og Runar Snellingen (Sør-Aurdal)

Vidar Haugen ble finaledeltaler nummer 7 i årets Kommunepoker-sesong som pokerkongen av Vestfold og Telemark.  Ytterligere 11 deltakere skal vaskes frem til å kjempe om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn i mai. 7 av dem vil være Wild card-vinnere, mens ytterligere 3 fylkesmestere vil kvalifisere seg inn til filten i Norgesfinalen. 

Viken har allerede fått sin verdige fylkesmester, mens Trøndelag sin fylkesmester var for ung til å spille Norgesfinalen, Han vant i stedet en pakke til Dublin-NM. Til Norgesfinalen drar dermed i stedet han som tapte heads up. 

Fylkesmesteren i Møre og Romsdal ble Mats Albertsen.

Fylkesfinalen i Troms og Finnmark ble vunnet av Bjørn Tore Walsø Hansen.

I Nordland ble Christian Johansson fylkesmester. 

Rogaland så Lasse Hansen bli fylkesmester.

I nye Vestland fylke ble Even Helle last man standing, og klar for Norgesfinalen i november.

Øystein Arild ble fylkesmester i Agder. 

Oslo spiller om kommunemester- og fylkesmester-tittel 19. april.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *