Porsangers pokertrone er i spill søndag

Porsangers pokertrone er en av de ni siste Kommunemester-titlene som er i spill av sesong 2 av Norges største pokerturnering Kommunepoker. 
Søndag klokken 20.00 starter slutten på sesong 2 av årets Kommunepoker. 17 fylkesmestere er kåret, og skal sammen med fylkesmesteren fra Finnmark spille Norgesfinalen i Tallinn i november. Der dekker arrangøren Coolbet reise og opphold samt innkjøp i populære Coolbet Open.
Finnmark har så langt sett to kommunemestere klare for fylkesfinalen 29.september. Alta og Karasjok er representert ved onlinefilten, der Finnmarks pokeress skal kåres. Søndag har følgende 9 kommuner sjansen til å få sin kommunemester klar for fylkesfinalen:
Loppa, Måsøy, Nesseby, Nordkapp, Porsanger, Sør-Varanger, Tana, Vadsø og Vardø
For lave 10 euro kan du spille om tittelen i Porsanger og 8 andre kommuner.
-Kommunepoker er et kjempebra konsept. Det er med på og gjøre poker mer kjent for alle og enhver. Jeg håper det har en positiv innvirkning på Porsanger kommune, ettersom live-lagene i det siste har bare blitt mindre og mindre, sier Kommunepoker-ambassadør Markus Thomassen.

Porsangers pokertrone

For lave 10 euro kan du spille om kommunemester-tittelen i siste halvdel av Finnmark søndag 22. september.

Sesong 2 av Kommunepoker har allerede forbedret fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i Norge.

I det kommunepoker ruller over målstreken for sesong 2 i Finnmark søndag, har rekordturneringen gjennom 413 av totalt 422 kommuner hatt 2 513 unike spillere i kamp om titler.

Norgesrekorden på 2 063 deltakere fra sesong 1 har dermed allerede falt.

Nå er det siste halvdel av Finnmark som står for tur. Vårt nordligste fylke som så Ivar Bruvoll Vamråk bli fylkesmester i fjor. Etter å ha blitt kronet som poker-konge i Hammerfest. I Porsanger ble Cherita Masternes kommunemester i et felt på 11 spillere.

-Jeg spilte kommunepoker i fjor. Der røyk jeg relativt tidlig. Interessen for poker i Porsanger er relativt høy. Vi er mange som spiller, men det er et «splittet» miljø. Jeg håper kommunepoker kan bidra til og få samlet miljøet mer, forteller Kommunepoker-ambassadør Markus Thomassen.
Han er klar for søndagens online-slag om Kommunemester-tittel og sete til fylkesfinalen.
-Jeg har hatt «sommerferie» fra poker etter NM i Dublin og Coolbet Open i Tallinn i vår. Nå begynner høsten og vinteren å melde sin ankomst, så da er det høysesong for poker igjen. Med satelitter til Dublin og ikke minst kommunepoker, avslutter ambassadør Markus Thomassen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *