Europas nordligste pokermester kåres søndag

Knivskjelodden er Europa nordligste punkt. Søndag er Nordkapp 1 av de 9 siste kommunene med pokertronen i spill av årets Kommunepoker-sesong. 

For lave 10 euro kan du spille om kommunemester-tittelen i siste halvdel av Finnmark søndag 22. september.

Sesong 2 av Kommunepoker har allerede forbedret fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i Norge.

I det kommunepoker ruller over målstreken for sesong 2 i Finnmark søndag, har rekordturneringen gjennom 413 av totalt 422 kommuner hatt 2 513 unike spillere i kamp om titler.

Norgesrekorden på 2 063 deltakere fra sesong 1 har dermed allerede falt.

Nå er det siste halvdel av Finnmark som står for tur. Vårt nordligste fylke med 19 kommuner, som så Ivar Bruvoll Vamråk bli fylkesmester i fjor. Etter å ha blitt kronet som poker-konge i Hammerfest.

Søndag 22. september fortsetter pokerturneringen der venner, familiemedlemmer, arbeidskollegaer, bekjente og naboer møtes til prestisjetunge dueller med et slag nettpoker, inn i de siste 9 kommunene i Finnmark:

Loppa, Måsøy, Nesseby, Nordkapp, Porsanger, Sør-Varanger, Tana, Vadsø og Vardø

-Kommunepoker er et flott konsept. Det er med på å løfte poker opp og fram i Norge, og det er bra for rekrutteringa. Til og være en kommune med så få innbyggere, vil jeg si at interessen for poker i Nordkapp er stor. Døra til klubben står alltid åpen, og nye medlemmer er bestandig velkommen. Fjorårets kommunepoker gikk rimelig dårlig, der jeg røyk ganske tidlig ut. Revansje søndag, melder Kommunepoker-ambassadør Ole-Johnny Karlsen.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Europas nordligste pokermester

Under sesong 1 av Kommunepoker i Finnmark klatret 7 kommunemestre til fylkesfinalen. Ved onlinefilten var det Ivar Bruvoll Vamråk som viste seg sterkest. I det slagne felt var blant annet Nordkapps kommunemester Mikael Josefsen.

-Jeg har ikke hørt noe fra fjorårets vinner, men håper og regner med at han kommer på for å forsvare tittelen. Jeg håper også på høyere deltagerantall enn de 9 som var med i fjor, sier Karlsen videre.
I november spilles Norgesfinalen i Tallinn. Der møtes alle 18 fylkesvinnere til live-turnering med tittelen Norges beste pokerspiller i spill. I Norges største pokerturnering Kommunepoker. Arrangøren Coolbet betaler reise til og opphold i den estiske hovedstad.
Nordkapp markedsføres som Norges nordligste punkt, men faktum er at Knivskjelodden, 4 kilometer vest for Nordkapp, faktisk strekker seg nesten 1,5 kilometer lenger nord. Uansett er kommunen Nordkapp det lengste nord du kommer på Norgeskartet.
Nordkapps kommunepoker-ambassadør har stokket kortene lenge. Søndag er han klar.
-Personlig sitter jeg rimelig rolig i pokerbåten for tida, da jeg skal på en liten pokerferie i Asia til vinteren. Jeg spiller til vanlig stort sett hver dag, avslutter Kommunepoker-ambassadør Ole-Johnny Karlsen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *