Pajesø ny Vestby-kommunemester

Christopher Pajesø tok over pokertronen Are Ugland har innehatt som regjerende mester i Vestby de første to sesonger av Kommunepoker. 
41-åringen tok dermed over hegemoniet til Are Ugland, som var dobbel regjerende kommunemester i Akershus.kommunen inn mot sesong 3. Det skjedde delvis i en pott der Pajesø blødde, og Ugland forsvant ut av turneringen.
– Jeg tapte 25 prosent av stacken tidlig. I hånda regjerende mester Ugland gikk ut. Jeg raisa, Burger gikk så for et 3-bet, der Are callet. Jeg gjorde det samme med AJ-kløver. Floppen med AKJ falt i dukken. Are bydde pot i front, og jeg callet mens Burger gikk all in. Are callet. Jeg måtte kaste etter litt betenkning. AK mot AQ pocket avgjorde hånden favør Burger, forteller Christopher Pajesø.

Pajesø ny Vestby-kommunemester

Med Are Ugland ute av leiken, lå veien mot Kommunemester-tittelen åpen som en motorvei for Christopher Pajesø.

-Jeg lå nede en god stund, der jeg var nede i 10 000, før jeg fikk en dobling og gli. Jeg hadde en heldig river når vi var 3-ways, som gjorde at min QQ sto mot 45. Bordet var A544Q. Heads up gikk på 3 hender. Jeg hadde dobbelt så mye som han. 77 mot A6 og han fikk ikke hjelp i bordet, fortsetter ny Vestby-kommunemester Pajesø.
41-åringen får endelig spille en fylkesfinale etter å ha vært nære på under sesong 2.
-Sesong 1 var jeg ikke med i Vestby. Sesong 2 røyk jeg tidlig her, og tapte heads up mot Per Kristian Langvik i Sarsborg. Det blir veldig moro med fylkesfinale, og jeg gleder meg masse. Det blir sikkert kjempehardt. Jeg har fått med meg seirene til Mette og Charlotte. Det er to sterke spillere. Det er sikkert flere også, sier Pajesø.
Som ikke kan få nok pokerspilling.
-Ingen spiller vel så mye som man vil? Med jobb, frue og til sammen 5 barn, blir det alt for lite live-poker. Noen små turneringer på nett blir det av og til, avslutter Vestby-kommunemester Christopher Pajesø.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *