Vant Ålesund-tittelen – går for å bli Giske-kommunemester

Preben Mannsverk klør etter å bli Giske-kommunemester. I fjor vant han samme tittel i Ålesund. 

Det blir tøff kamp om tittelen Beste pokerspiller i Giske kommune. Nabokommunen til Ålesund som i likhet med 22 andre kommuner i Møre og Romsdal i kveld kårer sin beste mann eller kvinne ved onlinefilten. 

Regjerende Giske-kommunemester er Kenneth Bergli. Han vant tittelen under sesong 1 av Kommunepoker. I det slagne feltet på 8 spillere var kameraten Preben Mannsverk. Han tok sin revansje ved å kamme hjem tittelen i Ålesund. 

En god trøst, men tittelen i hjem-kommunen Giske henger høyt foran en ny sesong med Kommunepoker. Det står om tung prestisje i kameratflokken.

– Det blir hardere å vinne i år. Jeg tipper det blir flere deltakere, og mange som ønsker å ta over tittelen jeg vant i fjor. Egentlig er jeg fornøyd så lenge jeg slår kompis og regjerende Giske-kommunemester Kenneth Bergli, sier regjerende Ålesund-mester i Kommunepoker, Preben Mannsverk.

Les mer: Mange vil vinne Averøy-kommunemesterskapet

Giske-kommunemester

31-åringen vant altså Kommunepoker-mesterskapet i Ålesund under sesong 1. 14 deltakere klarte Jugendbyen å stable til bords rundt onlinefilten da.

Trolig er det tallet klart høyere i år. Pokerinteressen i Ålesund er stor. En egen pokerklubb er for lengst etablert i byen som har et nedlagsområde rundt og i seg på tett under 50 000 innbyggere. Til neste år er Ålesund storkommunen som får Haram, Sandøy. Skodje og Ørskog inn under seg.

Mannsverk jager tittelen på nytt, men vil også utfordre om kommunemester-tittelen i hjemkommunen Giske. Det er fullt mulig siden web-utvikleren jobber i Ålesund, men er bosatt i Giske kommune. Den hverdagen deler han med mange i vekstkommunen på drøye 8000 innbyggere.

– Kommunepoker er et veldig bra og artig konsept, som jeg håper flere blir med på i år. Dette for å gjøre det enda mer prestisjefylt, sier den regjerende Ålesund-kommunemesteren.

I kommunepoker kan du spille om tittelen i inntil tre kommuner. I tillegg til der du bor eller jobber, gjelder også kommunen der du er født og oppvokst. Du kan imidlertid kun bli kommunemester i en kommune. Slik at du representerer denne kommunen i fylkesfinalen.

I fylkesfinalen møtes alle kommunevinnerne i Møre og Romsdal.

Her var det Arild Torgersen fra Volda som vant i fjor.  Mot blant andre Kenneth Bergli og Preben Mannsverk i det 18 spiller store feltet. 

Mannsverk er usikker på pokerformen.

Det har blitt veldig lite poker på meg det siste året. Jeg spiller mest for det sosiale sammen med kompisgjengen, sier Mannsverk.

Fylkesvinnaren vinner tur og opphold i Tallinn.

Der møtes de 18 fylkesvinnerne til kampen om tittelen Norges beste pokerspiller.

Les mer: Klart for nytt fantastisk Rauma-kommunemesterskap

I Tallinn spilles finalen live.

Han eller hun kan komme fra Giske.

– Jeg kjenner mange hobbyspillere både fra Giske og Ålesund. Det er mange fra fylket som tar turen til NM i poker hvert år. Interessen for poker er generelt stor, runder Preben Mannsverk av.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *