Bykamp i Møre og Romsdal søndag

Ålesund og Molde samles til kommunepoker søndag 20.desember. Hvem samler flest deltakere til kamp om tittel og plass i fylkesfinalen? 

De to rivalene Ålesund og Molde krangler stort sett om det meste. Størst, best eller lengst. Uansett hva. I fotball levnet Molde liten tvil denne sesongen, der 51 poeng skiller lagene rett før målsnøret passeres i timene før kommunepoker ruller ut onlinefilten i de to kommunene.

Under sesong 3 samlet Molde 63 deltakere. Det var 4 spillere mer enn i Ålesund. Dog var de to grundig slått av Kristiansund som samlet 114 deltakere til kamp om pokertronen og plass i fylkesfinalen. Nordmøringene ble da også Norges største pokerkommune under sesong 3.

Kristiansund skal spille Kommunepoker 27.desember, og er siste kommune ut i Møre og Romsdal under sesong 4.

Alle de tre største by-kommunene i Møre og Romsdal sikret seg en en topp7-plassering. Det er også meget attraktivt i sesong 4. Det betyr nemlig et wild card til Norgesfinalen i Tallinn, gjennom at disse 7 kommunene spiller en ekstra turnering med finaleplass i potten.

Hva skjer søndag klokken 20.00 i Coolbets pokerklient?

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Siste runde i pokerfylket

Ålesund så Fredrik Løken bli kommunemester i poker under sesong 3. I Molde gikk Robin Ertesvåg hele veien, mens i Kristiansund var det Kjetil Futsæter(bildet) som gikk helt til topps. Ingen av dem spilte seg hele veien til Norgesfinalen.

Fylkesfinalen åpner 2021 med å kåre Møre og Romsdals beste pokerspiller 4. januar.

Deretter står Troms og Finnmark for tur 5. januar.

Under sesong 3 sikret Mats Albertsen fra Tingvoll seg fylkesmester-tittelen i Møre og Romsdal.

Ellers markerte Møre og Romsdal seg som pokerfylke nummer 1 for tredje år på rad. Det gav også utslag på Wild card-listen, der 4 av de 7 beste kommunene fikk hver sin ekstra turnering med en finalebillett i potten. Rauma var fjerde kommune i tillegg til de tre som søndag spiller om tittelen.

Les mer: Nordmenn dominerte finalebordet i Coolbet Open

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *