Kommunepoker kårer Bergens beste pokerspiller

Kommunepoker ruller gjennom Vestland som fylke nummer 8 i sesong 4, Etter at 17. mai-festen er over, skal blant annet Norges største pokerturnering kåre Bergens beste pokerspiller.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og ble den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark. Nordland kronet Pål Soløy Moen som fylkesmesteren, som skal spilles om den gjeve Norgesmester-tittelen i den estiske hovedstad.

Rogaland sendte sin fylkesmester Pawel Niemann til Norgesfinalen i Tallinn.

I Vestfold og Telemark var det Sandefjords kommunemester som vant fylkesfinalen.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i november for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det bli din tur til å bli Vestlands innslag i Tallinn.

Kommunepoker rullet ut onlinefilten mandag 10. mai i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 8. juni. Innkjøp i Kommunepoker er lave 11 euro. Fylkesfinalen er søndag 13. juni, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Bergens beste pokerspiller

I de to første sesongene av Kommunepoker var Vestland de to fylkene Hordaland samt Sogn og Fjordane, men fra seong 3 av var de slått sammen til dagens fylke. Under sesong 1 ble Ole Martin Jordalen og Bjørn Erik Bruvoll fylkesmestere i henholdsvis Hordaland og Sogn og Fjordane. Eirik Gluppe Steinstø og Werner Totland fulgte etter under sesong 2. Sesong 3 fikk Even Helle (bildet) som fylkesmester. Han ble også kommunemester i Bergen, som står på menyen søndag 23.mai.

Tirsdag 18. mai er det Stord og Bremanger som står på programmet, og her har Kommunepoker fortsatt til gode å få spilt en turnering under de første tre sesongene. Husk det trengs kun minimum to spillere for å få startet kampen om tittelen.

Deretter er det Luster og Høyanger som skal spille Kommunepoker onsdag 19. mai. Kjartan Gunnarskog er regjerende kommunemester i Høyanger, mens Luster enda ikke har fått kåret en pokerkonge eller dronning i Norges største pokerturnering.

Etne og Solund spiller om pokertronen og plass i fylkesfinalen torsdag 20.mai. Her snakker vi om historiske titler, da ingen noen sinne har blitt kåret som kommunemester under de første tre sesongene.

Søndag 23. mai er det Bergen og Askvoll som runder av uken med pokertronen i spill. Bergen samlet 62 spillere til sesong 3 av Kommunepoker, og skaffet seg dermed samtidig en wild card-turnering. Even Helle ble kommunemester, mens Anita Bentley vant wild card-turneringen og samtidig et sete i Norgesfinalen. Sammen med Helle, som også ble fylkesmester i Vestland. Eivind Nordstrand er regjernende kommunemester i Askvoll.

Søndag 13. juni fortsetter Kommunepoker i Agder fylke.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *