Somby første pokerkonge av Røros

Stig Arne Somby er tidenes første kommunemester i Røros. Søndag spiller den opprinnelige Karasjok-mannen fylkesfinalen for Trøndelag.
41-åringen er fra Beskenjárga i Karasjok, men har jobba tre år på Røros som samisk språkarbeider. Under sesong 2 spilte Somby Kommunepoker i hjemkommunen, og det ble aldri spilt om tittelen i Røros. Noe det heller aldri ble gjort i sesong 1 av Norges største pokerturnering. Som kjent må det være minimum 3 innkjøp klokken 20.00, for å sette i gang spillet om den lokale pokertronen.
I sesong 3 var det 7 spillere regget og klare etter innkjøp for lave 10 euro. Det feltet kammet Stig Arne Somby hjem.
-Jeg lå lenge litt over startstack, og spilte tight. Så ble jeg chipleader og prøvde å ta ansvar, men det straffa seg. Fra vi var tre igjen gikk det fort, og det bølga egentlig frem og tilbake. Jeg fikk flyt og gikk fra smallstack til seier i løpet av noen få hender, sier Røros-kommunemester Stig Arne Somby.

Den første pokerkonge av Røros

Norges største pokerturnering spiller fylkesfinalen søndag i Trøndelag. Der er 16 kommunemestere kvalifisert til å spille om tittel og plass i Norgesfinalen i Tallinn til våren. Etter søndagen tar Kommunepoker juleferie frem til fredag 3. januar.
Da smeller det i Møre og Romsdal. Pokerfylket. Der 29 av 36 kommuner spilte om titlene under sesong 2. Innkjøp er 10 euro, og du kan spille deg hele veien til den estiske hovedstad på arrangøren Coolbets regning.
Den første pokerkonge av Røros ser frem mot fylkesfinalen.
-Det blir sikkert en tøff match. Jeg spiller live i Bergstaden pokerklubb på Røros, og så blir det litt kosepoker hjemme i Karasjok nå i jula. Det er ett bra pokermiljø der også, avslutter Stig Arne Somby.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *