Fylkesmesteren jager nytt Grimstad-kommunemesterskap

Thomas Mørland frykter mamma verst av alt i kampen om nytt fylkesmesterskap i Aust-Agder. Først er det et Grimstad-kommunemesterskap som må vinnes søndag. 

Under sesong 1 ble det Mørland mot Mørland heads up om fylkesmester-tittelen. Det ble sønnen Thomas som stakk av med billetten til Norgesfinalen i Tallinn, mens mamma måtte ta til takke med Arendal-tittelen i kommunepoker.

Fylkesmester Mørland jager søndag et nytt Grimstad-kommunemesterskap. Langt der framme frykter han hevnen fra mor.

– Interessen for poker er veldig stor på Sørlandet. Kanskje spesielt i Arendal og Kristiansand, men er en god gjeng med spillere fra Grimstad også. Men det meste live-spillet skjer for tiden i Arendal. Pokerformen er inne, men det går mest i cashgame-varianter for tiden. Jeg er klar for å vinne Grimstad-turneringen til søndag. Mamma har nok mere turnerings-formen inne, så jeg regner med hun vinner i Arendal igjen. Jeg vet hun er veldig klar for revansj i år, innleder fylkesmester i Aust-Agder, Thomas Mørland.

Les mer: Utfordrer igjen om Arendal-kommunemesterskapet

Grimstad-kommunemesterskap

Med 6 deltakere var fjorårets Kommunepoker-turnering i Grimstad den nest største. Thomas Mørland la hele feltet bak seg.Miljøarbeideren og familiemannen har ryddet plass på veggen til et nytt diplom som forteller om et like ferskt Grimstad-kommunemesterskap.

Det blir nok ikke bare lett.

– Kommunepoker-konseptet er en veldig god ide, der du inkluderer folk fra alle steder og alle standarder. Det var en god blanding som vant i fjor av både proffe og nybegynnere. Jeg synes Coolbet gjør en god jobb med å rekruttere, og ta vare på spillerne sine i dette konseptet. Jeg var så heldig å få være med fra starten, men tror det blir mye tøffere i år for å nå helt til Tallinn, sier Thomas Mørland.

Årets NM i Dublin er krysset ut i kalenderen. Likeså blir det trolig Coolbet Open-turnering i mai. I Tallinn.

Fjorårets Norgesfinale i Tallinn var et eventyr Thomas Mørland nøt til fulle. Noen hender skulle 39-åringen gjerne spilt om igjen.

– Man vil alltid tenke tilbake på hva man gjorde feil og hva man kunne gjort annerledes. I Norgesfinalen i fjor angrer jeg på at jeg ikke synet vinneren Mari, som pushet veldig på en periode med masse all in på rad. Jeg byttet bord og måtte forholde meg til mange nye ansikter. Mari pusher big blinden min og jeg skulle synet for å få henne ut. Det vil si at hun hadde såpass liten stack da at hun pushet nok med hva som helst der en periode, forteller Mørland om noen av hendene mot den første Norgesmesteren Mari Thorrud Skolem.

Den estiske hovedstad er mer enn bare poker.

– Jeg hadde en kjempefin tur til Tallin. Der nådde jeg finalebordet i Norgesfinalen, og spilte meg godt inn på dag 2 på Coolbet open. Jeg hadde med meg kjæresten min på tur. Da ble det tid til litt severdigheter og ikke bare tid rundt filten på denne turen, avslutter regjerende Grimstad-kommunemester og Aust-Agder fylkesmester Thomas Mørland.

Les mer: Bygland-kommunemester sikter mot tittelen

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *