Norgesfinalen 2019 er i gang

Sesong 2 av Kommunepoker nærmer seg showdown. Av totalt 2 591 deltakende spillere sitter nå 16 fylkesmestere ved pokerfilten i Tallinn og spiller Norgesmesterfinalen 2019. 

Dette feltet hadde kvalifisert seg for Norgesfinalen i Tallinn gjennom å bli fylkesmestere:

Vegard Melgalvis (Oslo), Christian Arstad(Akershus), Ole-Christian Rød(Møre og Romsdal), Kai Gimre(Aust Agder), Robert Olsen( Telemark), , Per Kristian Langvik(Østfold), , Jon Kyte (Vest-Agder), Camilla Brekke Furseth (Buskerud), Sturla Hiller(Hedmark), Eivind Gudmundsen (Oppland) Owe Egeland (Rogaland), Werner Moss Totland(Sogn og Fjordane), Andreas Stamnestrø (Trøndelag) og Nicholai Diaz Bull (Nordland), Leif Magne Anderson(Troms) og Klaus Witte klare.

Monica Klingenberg(Vestfold) og Eirik Gluppe Steinstø(Hordaland) var dessverre forhindret fra å reise til Tallinn, og dermed er finalefeltet redusert til 16 spillere. Av disse er det premie til topp 5.

Les mer: Poker-debutant vant Venners Venner-turneringen

Norgesfinalen 2019

Du følger hånd for hånd på streamen til Facebook-siden Coolbet Open

Der er det middagspause klokken 19, og etter det vil man spille seg ned til last man standing.

Eller blir det en kvinne fra Buskerud i år også?

Sesong 1 ble vunnet av Mari Thorrud Skolem fra Buskerud. Hun var eneste kvinne i finalen. I år er det kvinnelige pokerhåpet ved pokerfilten i Tallinn Camilla Brekke Furseth. Jon Kyte og Owe Egeland spiller samtidig sin andre Norgesfinale i rad.

Sesong 3 av Kommunepoker starter allerede mandag 18.november.

Les mer: Lukrativt å være Kommunepoker-ambassadør

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *