Kommunepoker i Nes og Hol

Kommunepoker-ambassadør Lasse Sandvoll jager en ny kommunemester-tittel. I Nes i kveld. Norges største pokerturnering spilles også online i Hol. 

37-åringen er blant dem som har anledning til å spille om tittelen flere steder. I Kommunepoker kan du som kjent spille turnering der du bor, der du er født eller oppvokst samt i den kommunen du er medlem av det lokale idrettslaget. For lave 10 euro i innkjøp kan du ende opp i Norgesfinalen i Tallinn i mai 2020.

Lasse Sandvold feilet i tirsdagens Kommunepoker i Lørenskog, men prøver igjen i kveld når Nes står på menyen.

En kommune Sandvold tapte finalen heads up under sesong 1. I kveld klokken 20 er han på revansjejakt etter å ikke fått til så mye i sesong 2.

-Hvem som blir den hardeste nøtta er litt vanskelig å si. Det blir nok ett tøft startfelt både med mange som spiller sammen ofte, og en del jokere i leken i kveld. Nes har etter hvert fått ganske mange habile pokerspillere, og mange vil nok finne veien til mesterskapet i kveld. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få satt en ny pokal på hylla. Det hadde vært moro å kunne spille første fylkesfinale i det nye Viken, for så å få seg en tur til Tallinn, sier Kommunepoker-ambassadør Lasse Sandvold.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Kommunepoker i Nes og Hol.

Sandvold vant kommunemester-tittelen i Ullensaker under sesong 1, men rakk ikke hele veien frem i fylkesfinalen for Akershus.

Fylkesfinalen i sesong 3 blir Viken for både kommunemester i Nes og Hol, som er kveldens to Kommunepoker-turneringer. Viken er det nye storfylket med 51 kommuner, der Østfold, Buskerud, Akershus, Lunner og Jevnaker alle er involvert i kortleken.

-Kommunepoker er ett morsomt tilbud for spillere i hver eneste kommune. Det blir litt kniving med en del man kjenner, samt en del nick man ikke vet hvem som gjemmer seg bak, avslutter Kommunepoker-ambassadør Lasse Sandvold.

Dette er siste uke i Viken, der fylkesfinale-slaget står 15. desember.

Mandag står Trøndelag for tur.

Husk du kan spille gratis Kommunepoker om du verver en venn eller bekjent som Coolbet-kunde før søndag 8. desember klokken 12.00. Da er både du og den du verver også med å spiller pottunge Venners Venner-turneringen i Coolbets pokerklient.

Du gjør det veldig enkelt ved at din venn eller bekjent åpner spillekonto hos Coolbet med et minimumsinnskudd på 100 kroner. Deretter sender du navnet til norge@coolbet.com.

Så er det shuffle up and deal i to turneringer der både potten er stinn og full i verdi.

Les mer: Fire sjanser til å spille kommunepoker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *