Norgesmester i tipping ble Moss-kommunemester

,

Kåre Le var på vinnerlaget som ble Norgesmester for tippelag. Nå er 28-åringen også Moss-kommunemester i poker. 

Le spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker. Coolbets lavterskel-turnering som gir alle en sjanse til å spille om den lokale pokertronen. I sesong 2 mønstret 55 spillere på til kampen om Kommunemester-tittelen i Moss.

Arrangøren Coolbet hadde lagt opp til en rekke h2h-dueller i forkant av Moss-turneringen, der man kunne sette sine innsatser på hvem man trodde kom lengst i turneringen. Her var det mye prestisje i spill.

For Kåre Le var satt opp mot sine tre lag-kamerater som for tre uker siden feiret seieren i NM for tippelag. Den duellen gikk han seirende ut av, mens eiendomsmegleren kammet hjem tittelen og ble klar for fylkesfinalen i Østfold.

– Det føles godt å vinne kommunepoker-turneringen. Jeg liker godt at jeg kan skilte meg som kommunemester. Er ikke altfor mange som kan gjøre det. Turneringen gikk over all forventning. Utgangspunktet mitt var egentlig bare å være bedre enn de andre på tippelaget. Coolbet hadde satt opp Headsup odds på oss 4. Der satt jeg 50 kroner på meg selv, og gikk seirende ut av den betten også. Daniel Yue var helt med til finalebordet, noe som gjorde at jeg måtte holde meg skjerpet. Jeg lå blant topp-3 under 70 prosent av turneringen, og gikk inn i finalebordet som chipleader. Jeg hadde også kun noen få showdown de første 2 timene. Noe som forteller meg at jeg hadde god read på mine motstandere. Alt i alt en veldig komfortabel seier, sier Moss-kommunemester Kåre Le.

Les mer: Norges beste tippelag får leve ut drømmen etter heftig sluttdrama

Moss-kommunemester

Kåre Le er en av fire kommunemestere klare for fylkesfinalen i Østfold. Resten av feltet spikres søndag når de 9 siste Østfold-kommunene spiller om tittelen og billetten til fylkesfinalen. Vinneren der får et sete i Norgesfinalen i Tallinn til høsten, og i tillegg ei Coolbet Open-pakke som gjør turen og oppholdet gratis i den estiske hovedstad.

Le er altså en del av Norges beste tippelag, med det treffende navnet Veien til Vegas. Eiendomsmegleren er selv aktiv i futsal, og har spilt fotball i Østfold i mange år.

Trolig har Le god teft for gambling. NM for Tippelag vant tur til Las Vegas i slutten av mars. Knappe to uker senere blir han Moss-kommunemester i poker.

– Turen til Vegas var over all forventning. Man aner ikke hvor stort det er før man er der. Den byen der sover aldri. Målet med tippelaget har alltid vært å dra til Vegas. Noe vi mente var oppnåelig, men et ganske hårete mål. Coolbet ga oss virkelig valuta for pengene gjennom hele turen. Alt fra opplevelser som NHL og Circus de soleil til mat, avslutter Moss-kommunemester Kåre Le.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *