Håper å styre unna passgang i kveldens NM i vennepoker

Frognerfrue står bak kveldens vennepoker-turnering. Britt Robertsen har sine røtter i travsporten, men er nå å finne på streaming-kanalen Twitch. Hvem kammer hjem finaleplassen i rett gangart? 
Britt Robertsen er vokst opp med travsporten på Leangen utenfor Trondheim. Under aliaset Frognerfrue har hun etablert seg i Oslo. Poker er blitt en hobby, som hun blant annet dyrker på streaming-kanalen Twitch.
-Jeg arrangerer NM-vennepoker for mine venner og mitt Twitch.community. Sist jeg arrangerte hadde vi en fin blanding med rundt 50 deltakere, og jeg forventer et spennende felt med blandet drops. Jeg har alltid med endel flinke spillere, og de gode gamle bygdepoker-folka fra Trøndelag. Det kan bli noen variable hands up, sier Britt Robertsen.

NM i Vennepoker

Muligens spiller hun med åpne kort i kveldens Venneturnering. Om du følger henne live, mens du selv spiller om finaleplassen som kan gi fete premier til Coolbet Open eller Dublin-NM.
Skulle vinneren av finalen komme fra vennepoker-laget til Frognerfruen, vil en ny turnering med Coolbet Open-pakke settes opp eksklusivt for dette pokerlaget.
For hver 8. deltaker som er med i venneturneringene, deles det ut en plass i finalen som går lørdag 16. mai klokka 19.00. Hvis vennepoker-laget har 8 deltakere, får vinneren finaleplass. Har laget 16 deltakere, får topp 2 i turneringen finaleplass og så videre.
-NM for vennepoker er helt supert, fordi det er såpass rimelig at alle kan bli med. Med helt utrolige premier i finalen. Jeg håper på fullt trøkk og masse deltakere, så vi får mange finaleplasser og bra liv på streamen. Jeg kommer til å gå live rundt klokken 19. Denne gang med delay, så alle kan se hvordan jeg spiller. Jeg har tidligere hatt hidden cards, men nå får folk se om bygdepokeren henger igjen i meg også, sier Robertsen videre.
Hun har forhåndsfavoritten klar, og vil gjerne se noen spesielle spillere ved pokerfilten til kveldens turnering.
-Favoritter i kveldens turnering må være Rolf Woods. Jeg utfordrer Ivar3000 til å stille, og det hadde vært gøy om julepoker-gjengen fra Leksvika utfordrer. Da får vi se litt variable hender, sier Frognerfrue videre.
Hun er relativt fersk i pokerfaget, men håper å hevde seg i sin egen venneturnering i kveld.
-Jeg oppfordrer alle til å være med som 1 av 3 venneturneringer man kan delta i. Jeg tror om jeg klarer å kaste middels hender, og ikke jakte for mye drag, skal jeg prøve å hevde meg. Jeg har bosatt seg i Oslo først å fremst for å utvikle meg innen selger-yrket som jeg trives i, men så ble jeg introdusert for Twitch. En streaming-kanal man kan se alt fra poker og gaming til matlaging og rør. Jeg har røtter i travsport, så er glad i betting. Jeg elsker og reise, og har hatt noen turer også til Las Vegas. Hovedsaklig har jeg spilt Blackjack, men har nå i en 4 måneders periode begynt å spilt pokerturneringer. Jeg er relativt fersk, avslutter Britt Robertsen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *