Heimstad er ny Storfjord-kommunemester

,

Tom Even Heimstad er ny Storfjord-kommunemester, og klar for den store fylkesfinalen i Troms søndag. Der ligger en drømme-pokertur til Tallinn i potten. 

Heimstad beskriver seg selv som en avdanket pokerspiller, der det var mye spilling for 10-12 år tilbake i tid. Under sesong 1 lykkes han ikke å frata Charles W. Nyheim Kommunemestertittelen i kommunen han er født, oppvokst og nå jobber. I sin bostedskommune Tromsø gikk det heller ikke veien. Med stor lidenskap for sport, Manchester United og sin sønn på 6 år som største fritidsinteresse, blir poker å finne et stykke bak i køen på prioriteringslisten.

Nå kan Heimstad smykke seg med tittelen Storfjord-kommunemester etter å ha toppet feltet på 6 spillere. Fylkesfinalen for Troms spilles søndag mot 11 andre kommunemestere. 

-Det føles greit. Jeg var nok ingen oddsfavoritt, så digg å dra tittelen i land. Fylkesfinalen blir artig. Jeg ser det er noen skikkelig storhaier kvalifisert, så sjansen der er nok minimal, sier Tom Even Heimstad.

Les mer: Er dere klare Finnmark? 

Storfjord er en liten kommune innerst i Lyngenfjorden, men klarte å spille opp til en ny kamp om Kommunemester-tittelen i poker et år etter den første historiske vinneren. Det må være minst 3 spillere med innkjøp på lave 10 euro for å få i gang en turnering.

Ny Storfjord-kommunemester

Tom Even Heimstad hadde ikke mange motspillerne, men det ble en seig og hard kamp om tittelen som kvalifiserer til et gratis sete i fylkesfinalen søndag. I tillegg til Kommunemester-tittelen i Storfjord selvsagt.

Les mer: Sjekk disse multivinner-kupongene

-Det var bare fire med fra start, så det ble mye aggressivt spill i starten. Det fungerte veldig dårlig, siden jeg ikke hadde tatt noen pils. Men etter at det kom ti spillere til på latereg, og man fikk strammet opp spillet litt, gikk det bare en vei. I fra folk begynte å ryke ut var jeg hele tiden topp2 på chipcount. Jeg tok ut den første som røyk, og den siste før headsup. Usikker hvem som var bak alle nickene, men vet nok garantert hvem dem er siden Storfjord ikke akkurat er en veldig stor kommune.  Han jeg møtte Heads Up vet jeg hvertfall hvem er. En lur ringrev jeg har spilt mye med. Han starter med 2til1 ledelse så her måtte det jobbes. Nøkkelpotta der jeg overtar ledelsen er når jeg spiller opp med J8 fra knappen, og han 3-better meg. Jeg syner i posisjon, og floppen kommer 7-8-9. Han checkraiser all in. Etter en tenkepause, hvor jeg er på tur å kaste, kom jeg til å tenke «nei, nei, nei, din KLOVN, her hadde du blikksynt med noen pils innabords» så da fant jeg synet. Han hadde AK og midtparet stod. Resten var plankekjøring, og det var bare å unngå uglid når vi havna all in, sier ny Storfjord-kommunemester Tom Even Heimstad.

Les mer: Fikk godt betalt i Venners Venner-turneringen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *