Regjerende mester forsvarte pokertronen i Storfjord

Tom Even Heimstad gjorde som under sesong 2 av Norges største pokerturnering Kommunepoker, og forsvarte tronen i hjemkommunen Storfjord. 

36-åringen er bosatt i Tromsø, men er født og oppvokst i den vesle kommunen Storfjord innerst i Lyngenfjorden. Heimstad bor nå i Tromsø, men forsvarte tronen i oppvekst-kommunen mot et langt større felt enn under sesong 2.

-Turneringen begynte veldig rolig. Jeg bygde meg sakte oppover. Da finalebordet begynte lå jeg vel omtrent midt i feltet. Jeg hadde to heldige bustout hvor TT dinger vs AA, og med 66 vs Flushdraw hvor han traff flush på turn og jeg hus på river. Etter disse fikk jeg servert mye chips, når jeg flopper nut-flush med AQ suit, og en god kjenning med AK får på alle chipsene når han treffer K på river. Med 4 spillere igjen tar jeg ut den shorteste. Da har jeg 210k, mens de to andre har 75k og 55k. Etter at de clincher starter jeg Haadsup med litt ledelse. Han jeg møtte headsup er en god kamerat, og jeg trur han hadde veldig respekt for meg. Pottene går litt fram og tilbake uten at noen må blø. Avgjørelsen kommer da vi får utdelt en setup med mine 77 vs hans 66. Chipsa kommer på pre og syverparet sto, forteller dobbel kommunemester Tom Even Heimstad.

Les mer: Venners Venner tilbake søndag 26. januar

Klar for fylkesfinalen

Heimstad er dermed klar for årets fylkesfinale i det nye storfylket Troms og Finnmark. Det gikk ikke så bra i sesong 2, da Troms så Leif Magne Anderson bli fylkesmester for Troms og vinne setet i Norgesfinalen i Tallinn. Dit skal også fylkesmesterne i sesong 3 med ei Coolbet Open-pakke som tilleggspremie. I tillegg kommer de 7 wild card-vinnerne til Norgesfinalen, som spilles live i den estiske hovedstad.

-Fylkesfinalen i fjor gikk dårlig. Jeg røyk tidlig med TT vs AA, så ikke mye å fortelle fra den. Jeg får håpe på bedre lykke i år.
Det er artig med back to back-tittel fra sin egen hjemkommune, og i alle fall når så mange møtte opp. I tillegg var man litt cocky i forkant, så fallhøyden var stor om man ikke skulle greie å forsvare tittelen fra i fjor, forteller Tom Even Heimstad.

Søndag 26. januar er det Harstad, Alta, Balsfjord, Kvænangen, Sørreisa, Gratangen og Sør-Varanger som spiller om kommunemester-tittel og plass i fylkesfinalen for Troms og Finnmark. For lave 10 euro kan du gå hele veien til Tallinn.

-Jeg har ikke gjort meg opp så mange tanker rundt årets fylkesfinale. Det blir mange gode spillere, så det vil nok trengs en god del flyt for å komme seirende ut av den. avslutter dobbel kommunemester Tom Even Heimstad.

Les mer: Aldri før har så mange nordmenn spilt poker

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *