Stian Clausen ble kommunemester i Rygge

Stian Clausen (37) sikret seg kommunemestertittelen i poker i Rygge lørdag kveld.

Etter heads up mot Larkollengutten Jon Christian Ravnevand, så kunne 37-åringen juble for seieren etter snaut tre timers spill totalt.
– Det føles veldig godt! Og veldig overraskende! Hadde vel absolutt ingen ambisjoner da jeg meldte meg på, og lå vel omtrent sist da jeg kom til finalebordet. Traff godt på et par hender, og var vel også litt heldig et par ganger, sier Stian Clausen fra Dilling.

Kommunemesteren sender en stor takk til distriktets lokalavis, Moss Avis, for at han er kommunemester.
– Jeg leste om dette i Moss Avis, etter at det hadde vært avholdt kommunemesterskap i Våler, så da tenkte jeg at jeg fikk melde meg på i hjemkommunen min Rygge. Et veldig artig konsept, og jeg gleder meg til fylkesfinalen, sier kommunemesteren.

Totalt var det 25 spillere i Rygge kommune og supportleder i Moss Fotballklubb, Roy Kenneth Nilsbakken, (oppvokst i Rygge kommune, red. Anm) traff heller ikke med kortene denne gangen og endte på en 15. plass.
Mens Jens Petter Johansen som på forhånd var den store favoritten endte på en 24. plass av 25 deltagere. Det viser at alt kan skje i kommunepoker.

Men hvem er så kommunemesteren fra Rygge.
– 37 år, samboer, 2 barn. Jobber som Lager, service og aftersales-ansvarlig.  Spilte en god del poker for en del år siden, men nå har det gått 2-3 år uten at jeg har spilt noe i det hele tatt, forteller en glad vinner.

– Var det mange tøffe spillere?
– Ja, det var det absolutt. Jeg kjenner jo et par av de jeg havnet på finalebord sammen med, og hadde følelsen at det kunne gå begge veier mot Ravnevand i headsup, sier 37-åringen.

– Hva tenker du om sjansene i Fylkesfinalen?
– Så lenge man er med, så er jo sjansene tilstede. Men jeg har nok verken troen eller ambisjoner om å gå til topps der også, men jeg kommer ihvertfall til å gjøre mitt beste, så får vi se hvor langt det holder, avslutter en glad vinner.

Vi gratulerer og minner om at det er Rådes tur online søndag kveld – før vi beveger oss til Indre Østfold mandag med Rakkestad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *