Jørgen (21) er kommunemester i Råde

,

Jørgen Haga (21) gikk til topps i Råde og er den hittil yngste kommunemesteren i kommunepoker.

– Det er utrolig gøy å vinne i kommunen jeg har vokst opp i. Liker også konseptet veldig godt. Nå ser jeg frem til fylkesfinale, sier en glad vinner.

– Hvordan var konkurransen?
– Registrerte meg en drøy halvtime etter start, men vant en fin pott allerede på første hånd, så da øynet jeg muligheten. Ble sittende tre igjen ganske raskt, der stackene var ganske like. Idajo93 gikk all inn med AKs og da callet jeg med QQ. Heldigvis traff hun ikke, så da var potten min, og jeg ble da klar chip leader.
Deretter heads up med Roos95 som gikk all in allerede på andre hånd med A9. Jeg caller med AT. Ingen treff på bordet, og da var seieren i boks.
Turneringen gikk raskt, med mye action underveis. Jeg registrerte meg 20:33 og turneringen var vunnet 21:51, forklarer 21-åringen – som dermed ikke bare er den yngste kommunevinneren. Men den som har vunnet raskest også.

– Fortell litt om deg selv? Samt pokererfaring?
– Jeg er 21 år. Studerer for tiden i Kristiansand, men har vokst opp og bodde i barndommen i Råde. Så det var utrolig gøy å kunne delta der, og ikke minst vinne.  Pokererfaringen er ikke så stor foreløpig, men interessen er der. Spilt en del på nett, men livepoker har det blitt lite av. Så håper å få spilt mer live også etterhvert. Vil gjerne til NM hvis sjansen byr seg, men studentbudsjettet er ikke det største, så hadde jo vært optimalt å vinne tur gjennom fylkesfinalen.

-Kan også nevne at jeg vant tur til Russland til sommeren i Coolbet´s ukentlige konkurranser, så har bra flyt om dagen, jubler pokervinneren.

– Hva tenker du om sjansene i fylkesfinalen?
Her tenker jeg konkurransen blir større, og at jeg er en outsider. Men man spiller jo aldri for å tape, så jeg skal gjøre mitt beste så får vi se hvor langt det holder, avslutter en glad 21-åring.

Kommunepoker fortsetter mandag med Rakkestad.
Kanskje får vi nye rekorder i pokerbygda som har høstet en storspiller som kommunepokerarranøren Coolbets egen Anders Karlsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *