Freddy (40) ble kommunemester i Rakkestad

,

Freddy Arntsen (40) ble den første kommunemesteren i poker i Rakkestad.

– Det var extra gøy siden dette er en tittel ikke Anders Karlsen (Coolbets beste pokerspiller og fra Rakkestad, red. Anm) har. Nå kan jeg kalle meg kommunemester og tidligere Estisk mester i 7card stud. 2 titler Anders mangler, sier Freddy Arntsen.
40-åringen er oppvokst i Rakkestad, men flyttet fra bygda i midten av 20-årene.

– Hvem er så den ferskeste kommunemesteren?
– Jeg er 40 år gammel og jobber som barnehagelærer på en friluftsavdeling til daglig. Fritiden går med til å trene et 12 årslag i fotball, og ellers prøve å være aktiv med trening selv. Er forøvrig lidenskapelig opptatt av fotball , og da spesielt Liverpool. Har ellers spilt mye poker både live og online , men det begynner å bli mange år siden. Blitt noen pokerturer til Estland. Familie og fritidsaktiviteter har gjort at det har blitt minimalt med poker de siste årene, forteller Rakkestads kommunemester.

– Hadde du kontroll hele veien?
– Følte jeg satt helt greit i det helt fram til vi var 3 stk igjen. Da hadde en kompis av meg veldig mange sjetonger. Når vi var heads up så var det med 1/6 av chipsa. Tatt i betraktning at jeg kjenner motspilleren veldig godt så øynet jeg muligheten til å vinne. Skal sies at jeg hadde en stygg utdragning med 86 vs A6 på A76 flopp. Turn 5 og river 9 , Da visste jeg motspilleren som jeg kjenner ville miste hodet.

– Hva tenker du om fylkesfinalen?
– Det vil bli vanskelig å vinne, men det er lenge siden siste pokertur til Tallinn så jeg skal gjøre mitt beste, avslutter en glad kommunemester.

Tirsdag er det Marker som skal få en kommunemester, mens det er Aremark onsdag.
Alle turneringer i Kommunepoker arrangeres online på www.coolbet.com og du kan lese mer om konseptet her,  samt finne din(e) turnering(er) på samme sted.

Husk man kan delta etter tre kriterier (holder å innfri en, og totalt kan man delta i tre kommuner)
1. Bostedskommune
2. Fødested/oppvekstkommune
3. Arbeidskommune

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *