Hard metal-rockeren som vil bli best i poker

,

Han startet bandet Ragnarok i 1994, og har siden da vært trommis i bandet, han kommer fra noe han selv påstår er Norges navle, han har utviklet en stor interesse for poker og nå er han klar for å vinne kommunepokeren for Sarpsborg kommune! Møt John Thomas Bratland!

Navn: John Thomas (Jontho) Bratland
Alder: 40 år
Bosted: Sarpsborg

Fortell om deg selv! Hvem er du? Hva driver du med?

– Jeg er en 40 år gammel rocker som bor i Sarpsborg. Jeg har vært trommeslager i bandet Ragnarok siden 1994. Det var jeg som startet bandet. Jeg har også vært involvert i andre musikalske prosjekter gjennom nesten tre tiår, men det er Ragnarok som er og blir mitt hjertebarn. Ved siden av dette er jeg miljøarbeider på en privat institusjon ,og noe vikar på en skole med forsterket tiltak.
Og ved siden av dette en veldig entusiastisk og habil pokerspiller!
Jeg bor i en 50kvm leilighet i sarpsborg, er singel og trives med det akkurat nå så fremt ikke «drømmekvinnen» dukker opp om kort tid!

Fortell mer om bandet ditt!

– Ragnarok ble som sagt startet i 1994 og er ett av de black metal banda som var med på å bygge opp hele det internasjonale begrepet «True Norwegian Black Metal»
Med dette bandet har vi gitt ut 8 album hvor jeg spiller trommer på sju av dem, og etter en helomvending for ca 3 år siden, synger/skriker jeg på det siste og åttende albumet.
Dette er ett band som har turnert fra Sibir i nord til sør i Argentina, så vi har vært mye utpå for å si det sånn.
Nå starter vi en omfattende Europa-turne som supportband for det eminente svenske black metal-bandet Marduk. Denne turneen vil strekke seg fra Polen til Skottland og innebære 27 konserter på 27 dager! Sjekk ut Ragnarok på facebook og ikke minst www.ragnarokhorde.com

Hvor lenge har du spilt poker?
– Jeg har vært innom online poker i rundt 10 år, tenker jeg, men min første skikkelige live poker sesjon skjedde for ca 5 år siden under det som den gang het ”norsk poker serie”. Min første opptreden var med 90 andre spillere, så tro meg når jeg sier at jeg var nervøs. Jeg fikk ikke så gal plassering til å være første gangen, men dette ga blod på tann og jeg fortsatte å spille.

Hva er det med poker som interesserer deg?
– Det som først og fremst interesserer meg rundt pokeren er å bli bedre og ikke gjøre de samme feilene som sist. Jeg liker å lese teori, forbedre spillet mitt og nå mine neste mål innen poker.
Mestringen av å gjøre en bedre turnering enn den forrige og analysere spillet mitt i etterkant er inspirerende for meg. Siden jeg satt meg ned ved første liveturnering så har jeg blitt kjent med minst 100 unike mennesker jeg aldri ville truffet hadde det ikke vært for pokeren. Så det sosiale og det gode miljøet gjør det enda mer interessant. Målet er å bli blant de beste, men det er langt dit.

Fortell litt om din pokerkarriere så langt?
– Det største jeg har vært med på er ett NM i Dublin og to NM på Gardermoen. Plasseringene har vært gode for meg personlig, siden jeg har forbedret plassering for hver gang, men allikevel er det ingen veldig gode plasseringer å snakke om.
Lokalt har det gått begge veier. Vunnet mange og tapt mange, men det fine med poker er at dette er noe jeg kan fortsette å gjøre selv om alderen lusker. Man har ikke gått ut på dato som 35 åring som i de fleste andre «sporter».

Skal du til Norgesmesterskapet i Dublin i år?
– I år blir det ikke NM i Dublin, siden jeg må prioritere fridagene mine til Europaturne med bandet som nevnt over. Vi satser på NM i Tønsberg senere i år, og jeg skal nok bevege meg mer inn på større turneringer i Europa fremover.

Hva liker du best med Coolbet?
– Jeg syns det ser ut som en god satsing på poker på Coolbet nå, og det var på tide. Er dog veldig vant til klienten, men syns kommunepoker var en artig satsing og en god måte og rekke ut til mange folk på. Coolbet har også vært ledende på odds siden oppstart. Jeg setter også veldig pris på at Coolbet syns jeg var en god kandidat til å være ambassadør for Sarpsborg!

Oppsummer kommunen din med tre ord!
– NORGES NAVLE ALLRIGHT!

Fortell oss noe vi ikke vet om din kommune?
– At det er ett utrolig stort pokermiljø her, at jeg bor her, og at ett av verdens beste black metal band kommer fra Sarpsborg! *blinkefjes*

Hvilken spiller syns du er den aller beste i din kommune? (Det er lov å si seg selv!)
– Skal jeg være helt ærlig vil jeg ikke nevne navn for i denne kommunen er det faktisk mange som lett kunne hevdet seg i toppen om de hadde fått rævene sine ut av sofaen og satset mer!

Hva er det flaueste du har gjort pokermessig?
– Det egner seg ikke på trykk, men det innebærer nakenhet, brennevin og ett pokerlag av dimensjoner! Dette er en historie som bare blir fortalt neste gang jeg er full og vi møtes!

Fortell en liten fun fact om deg selv!
– At jeg sannsyneligvis har lengre hår enn de fleste jentene som spiller poker i verden!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *