Kommunemester-tittel gir unnskyldning for eventyr i Tallinn

Thomas Flemmen er Nittedals beste pokerspiller etter å ha toppet Kommunepoker-feltet. Tittelen gir samtidig 34-åringen plass i Norgesfinalen og en perfekt unnskyldning for en Tallinn-tur.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Thomas Flemmen hadde ikke brukt sin spillekonto hos Coolbet på en stund. Småbarnsfaren måtte gjennom den obligatoriske verifiseringen lovverket tilsier, og 34-åringen kom seg etter hvert med i Kommunepoker-turneringen i Nittedal. Om ikke de siste skulle bli den første, var det i alle fall butikksjefen på den lokale Sport1-butikken som sto igjen som pokerkongen på haugen.

-Ved start var vi kun åtte spillere, så det så litt tynt ut med tanke på den gjeve Tallinn-premien. Heldigvis datt det inn noen lateregs slik at vi ble 12 spillere til slutt. Jeg hadde god flyt fra start i turneringen, og fikk bygd meg opp en fin stack tidlig. Den gode flyten fortsatte egentlig hele veien. Jevnt over høyt kortsnitt og traff godt i de viktige pottene. Vanligvis blir jeg litt feig i sluttspill i slikte turneringer, så denne gangen bestemte jeg meg for å spille litt mer offensivt. Det fungerte godt og sluttspillet gikk egentlig ganske raskt. Var et par bekjente jeg fikk æren av å dra ut. Det er alltid deilig, sier Kommunemester Thomas Flemmen med Tallinn-stjerner i blikket.

Les mer: Kommunemester Ali skal spille Norgesfinalen i Tallinn

Første eventyr i Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Flemmen holder den fysiske formen i god stand ved å være en ivrig løper på fritida. Det er en god ting ved pokerfilten å vise både disiplin og utholdenhet. Nittedals kommunemester skal spille Norgesfinalen i Tallinn etter å ha toppet det dusintunge feltet i hjemkommunen.

-Det er utrolig gøy! Jeg har aldri spilt noen «større» turneringer utenlands, så det gleder jeg meg veldig til. Ikke minst er det en fantastisk unnskyldning for å «rømme» hjemmefra på guttetur. Går som alle andre for seier i Norgesfinalen, men opplevelsen blir helt klart det morsomste og kommer man i penga er det bare en stor bonus, fortsetter Flemmen.

Les mer: Nytt Tallinn-eventyr for kommunemester Clausen

En kommunemestertittel i poker gir jo også grunnlag for både å sende av gårde og motta kommentarer.

-Det er faktisk litt morsommere enn jeg hadde sett for meg. Jeg kommer nok til å få mange humoristiske kommentarer ved fremtidige lokale pokerturneringer, sier kommunemester Thomas Flemmen, som kan booke fly og hotell på arrangørens regning.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Det ble delt et innlegg i en Facebook gruppe, og slik ble jeg klar over Kommunepoker-turneringen, forteller pokerkonge Thomas Flemmen av Nittedal.

Les mer: All in i Tallinn for Ullensakers kommunemester i poker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *