Andreas Instebø er den nye pokerkongen i Bergen

,

Da Kommunepoker rullet ut onlinefilten over Hordaland inntok Andreas Instebø tronen som den nye pokerkongen i Bergen. 

Søndag fikk hele Hordaland sjansen til å kåre sine lokale Kommunemestere. Det resulterte i 10 deltakere videre til fylkesfinalen søndag.

145 spillere hadde kortene i luften over fylket 1.påskedag. Størst var turneringen i Bergen med 56 spillere, noe som var nær en dobling fra turneringen i fjor. Da spilte 30 om tittelen Kommunemester av byen mellom de 7 fjell.

Regjerende mester Bjørn Fredriksen fikk søndag sin etterfølger som kommunemester av Bergen.

Den nye heter Andreas Instebø, som ikke spilte sesong 1 av Kommunepoker. Han liker nemlig best live-poker grunnet det sosiale livet rundt pokerfilten.

– Følelsen av og vinne er alltid kjekk, men samtidig er dette bare et lite steg mot den store finalen. Fylkesfinalen blir moro. Jeg håper på myke gøyal poker, og ikkee minst muligheten til å plukke opp enda mer lærdom. Jeg tror nesten jeg spilte alt som var av hender, og var fort ned 25 prosent av start-stack. Jeg jobba meg opp igjen, og hadde 25k ved første pause.
Jeg gikk på noen skikkelige karameller underveis, der mye chips røyk ut. Jeg var dog heldig med et par river- og turn-kort som traff meg. Der fikk jeg slått ut noen spillere og doblet meg suksessivt, forteller Bergen-kommunemester Andreas Instebø.

Pokerkongen i Bergen

Instebø er opprinnelig fra Loftshus, der han flytta videre til Voss på hybel som 16-åring. To år senere havnet han i Bergen. Den utdanna kokken har en lidenskapelig interesse for fotball, og er i tillegg glad i tall og sannsynlighet. Når han ikke er på jobb ute på havet, er poker en kjærkommen fritidssyssel.

– Jeg har vokst opp med mor som spilte bridge, og pokerinteressen har alltid vært der. For meg handler det mest om selve spillet. Det blir lite lesing om teori, men jeg ser gjerne litt program om poker på tv eller i andre kanaler. Når jeg er hjemme prøver jeg også å få med meg en turnering eller to, forteller den nye pokerkongen i Bergen.
I fylkesfinalen for Hordaland møter Andreas Instebø disse 9 øvrige kommunemesterne i kamp om det åttende setet til Norgesfinalen i Tallinn i november.
Askøy: Morten Lyngbø
Austrheim: Christian Kjenes
Bømlo: Joakim Økland
Fjell: Morten Lie
Kvam: Eirik G. Steinstø
Kvinnherad: Tor Haavik
Odda: Roger Eriksen
Os: Kay Even Hægland
Voss: Vidar Dugstad

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *