Steinmoen ble Notodden-kommunemester

,

Arild Steinmoen gikk hele veien i det som foreløpig er Norges nest største Kommunepoker-turnering. Han kan dermed titulere seg som Notodden-kommunemester. 

Nordøst i Telemark fylke ligger Notodden. Interessen og engasjementet inn mot årets Kommunepoker var glødede. Så stort at kommunen med samme navn som byen, like godt klatret inn på delt andre plass. Om man ser på deltakerantallet blant de 91 kommunene som har stått på turneringslista så langt.

61 spillere er det kun Kristiansunds 76 som har slått så langt. Rauma har like mange. Med mange spillere følger hard konkurranse om kommunemester-tittelen.

Den kammet Arild Steinmoen hjem.

– Det var moro å vinne kommunemester-tittelen i Notodden. Vi var ganske mange fra den pokerklubbben jeg spiller i, så da blir det ekstra moro å vinne. Jeg gleder meg veldig til å spille fylkesfinale. Det blir veldig spennende å møte de andre kommunemesterne der. Jeg tror det blir et tøft felt, men det var mange gode spillere fra Notodden også, sier Kommunemester Arild Steinmoen.

Notodden kommunemester

48-åringen møter kommunemesterne fra Skien, Porsgrunn, Tokke, Kragerø, Drangedal, Seljord, Nome, Tinn, Bø, Sauherad, Siljan og Hjartdal i fylkesfinalen søndag. Vinneren der får pokal og billett til Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Denne spilles live mellom alle de 18 fylkesmesterne. De får også innkjøp til Coolbet Open ved siden av dekt reise til og opphold i den estiske hovedstad.

Steinmoen spilte aldri sesong 1 av Kommunepoker, og roser ambassadør Rolf Arne Bechstrøm for en kjempe jobb i forkant av årets sesong.

– Det var Rolf Arne Bechstrøm som fortalte meg om dette konseptet. Han har gjort en kjempejobb i Øvre-Telemark for å få med flest mulig folk på dette kule arrangementet, forteller Notodden-kommunemester Steinmoen.
Best av alle sporter liker han fotball. Kortspill er hobbyen, og der er både poker og bridge to vinnere. Steinmoen får seg gjerne et par poker-reiser i løpet av året. Nå er han et steg nærmere en Tallinn-reise.
– Turneringen startet ganske bra. Jeg vant noen fine potter i starten, men så gikk jeg på et par gode smeller. Samtidig fikk jeg en til venstre for meg med mye chips. Jeg hadde dårlig flyt i midtperioden. Da vi kom over til finalebordet,  fikk jeg mer flyt i kortene. Problemet da var at jeg måtte forandre spillestilen drastisk, fordi jeg hadde lite chips igjen, avslutter Notodden-kommunemester Arild Steinmoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *