Troms og Finnmark spiller Kommunepoker

Som det fjerde fylket i sesong 4 i den populære lavterskelturneringen Kommunepoker, startet Troms og Finnmark tirsdag 5. januar opp sin reise for å kåre både lokale kommunemestere og vår nordligste fylkesmester.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum og Johnny Svensli, som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag og Møre og Romsdal.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det bli din tur til å bli Troms og Finnmarks innslag i Tallinn.

Pokermoroa startet tirsdag 05. januar i Coolbets pokerklient, og det skal spilles gjennom hele det nordligste fylket til og med 3. februar. Fylkesfinalen er mandag 8. februar, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Dette skjer i Troms og Finnmark denne uka

I de tre første sesongene av Kommunepoker har Troms og Finnmark kåret sine fylkesmestere. Sesong 1 var før sammenslåingen til et fylke, og da ble Bjørn Erik Fagerliøen fylkesmester i Troms. Ivar Bruvoll Vamråk gikk hele veien i Finnmark. Under sesong 2 var det Leif Magne Andersson(bildet, Troms) og Klaus Witte(Finnmark) sin tur til å kamme hjem fylkesmester-tittel og et sete til Norgesfinalen i Tallinn. Den første historiske fylkesmester etter sammenslåingen ble Bjørn Tore Walsø Hansen under sesong 3.

Sesong 4 startet i Berlevåg og Vadsø tirsdag 5. januar. Førstnevnte fikk heller ikke denne gang kåret sin pokerkonge eller dronning, da det ikke var deltakelse påmeldt til turneringen. I Vadsø spilte Kristian Johnsen hjem Kommunemester-tittelen i det 16 spiller tunge feltet. Han ble dermed den første kommunemesteren i nord under sesong 4.

Onsdag 6. januar skal Måsøy og Målselv spille om tittelen kommunens beste pokerspiller. Regjerende kommunemester i Målselv er Benedikte Andreassen. Måsøy roper på en historisk pokermester, siden det aldri har blitt kåret en kommunemester i poker under de 3 første sesongene der.

Torsdag 7. januar er det Båtsfjord og Kautokeino sin tur til å spille om pokertronen. Mahtte Niillas Gaup er regjernede kommunemester i Kautokeino, mens Båtsfjord er i samme situasjon som Måsøy og Berlevåg nevnt over.

Mandag 11. januar fortsetter Kommunepoker i Troms og Finnmark. Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *