Finn-Oskar til Tallinn som Andøy-kommunemester

Finn-Oskar Sundberg kammet hjem tittelen som kommunemester i Andøy, og skal spille Norgesfinalen i Tallinn som sin første store internasjonale turnering noen sinne.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er i gang med fylke nummer 5. Det betyr at vi skal Nordland rundt, og sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 93 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal samt Troms og Finnmark og så langt i Nordland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Pokerinteressen i kommunen, der flystasjon ble nedlagt, er stor, og så under sesong 5 sin første mannelige kommunemester bli kåret i Finn-Oskar Sundberg. Etter at jentene har dominert Kommunepokers første fire sesonger, var det den aktive og utadvendte småbarnsfaren som var sterkest på siste show down.

-Jeg følte dette var en god turnering for min del. Det er lett å si når man faktisk vinner noe, men jeg tok gode avgjørelser. Turneringen ble startet samtidig som jeg var på trening og løftet vekter, fram til første pause da jeg lå på rundt start stack. Etter første pause, da jeg var kommet hjem startet det å flyte fint. Bygget stack jevnt og trutt. Da det var rundt 20-30 spillere igjen lå jeg på 1. plass med 600k. En suveren ledelse. Da det var 19 spillere igjen, hadde jeg bare 80k chips. Det gikk i en periode, men jeg hadde problemer med å spille. Det ble en del dårlige hender, men klarte til slutt å skjerpe meg. Det er enkelt når man treffer, men jeg hadde noen gode hender mot enkelte spillere. Hvor de hadde gode kort men jeg traff bedre. Noe som ga meg store potter. Det vanskeligste var å spille når vi var 4-6 spillere igjen. Da jeg satt heads up følte jeg det gikk fint. Spilte mer aggresivt som gjorde motspilleren passive, forteller Kommunemester Finn-Oskar Sundberg.

Les mer: Aksel fant veien til Norgesfinalen i Tallinn

Finn-Oskar til Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Finn Oskar Sundberg skal til Tallinn etter å ha toppet det 35 spiller tunge feltet i Kommunepoker Andøy. Det blir en stor opplevelse, for han som nå kan tittulere seg for kommunens beste pokerspiller. Etter å ha tatt ut Hanne Bunes heads up i turneringen, som altså har et sterkt jentepreg over seg i tittelsammenheng.

Les mer: Jan Nilsen Storfjords nye kommunemester klar for Tallinn

-Det føles godt, men selv om jeg har vunnet denne turneringen vil jeg ikke kalle meg den beste på Andøya. Nivået på Andøya er høyt. Det er mange gode og dyktige spillere her. Vi får se med tiden om man kan hevde seg mer i pokermiljøet på Andøya. Jeg har aldri vært med i noen store turneringer, så tenker at det er ganske kult. Er veldig spent. Håper på å møte både kjente og nye mennesker. Skape relasjoner med andre spillere. Veldig spent på Norgesfinalen. Skal gjøre mitt beste for å representere Andøya, sier finalist Finn-Oskar Sundberg.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt femte fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer: Thawee er Hadsels pokerhåp i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Tommy Osvaldsen fra Lyngen på pokereventyr i Tallinn

-Jeg har lest om turneringen på Coolbet sin Facebook-side. Har også vært gitt ut mye informasjon på både Andøy pokerklubb og Vesterålen pokerklubb, forteller Andøy-kommunemester Finn-Oskar Sundberg.

Les mer: Altas kommunemester klar for pokereventyr i Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *